Това което иска V.Andreev от работниците става за 3 мин. и е доста лесно
това което иска leonssss от работниците става за доста повече време от 3 мин
Хващай се тогава да бачкаш за него и ако издържиш психически повече от 3 дни на такава монотонност ще почерпяМежду другото, работата, която предлага Андреев се извършва точно за 1 минута ако не се слагат тагове и хиперлинкове. Но дори и да се слагат, то ще стане максимум 2 минути, лично си поиграх да тествам това, че има хора с вързани ръце си е друга тема...
Защо не направи своя тема а използваш моята?
Хващай се тогава да бачкаш за него и ако издържиш психически повече от 3 дни на такава монотонност ще почерпя
Интересно ги смятате тея часове и пари. Някой бил пробвал, било ставало за минута или две. Пробвай по 8 часа на ден 5 дни в седмица да го правиш и тогава кажи за колко минути става. Никой луд не работи на 110% без да отлепя очи от екрана и пръсти от клавиатурата пък ако ще и за хиляди левове да е. Автора ще ме извини за офтопика, но обявата е пълна подигравка и от нея следва да си намери разбира се и хора, които ще се подиграват с него, освен разбира се ако умишлено не си търси 13-годишни хлапета дето ще се хванат за 2 дни да им мине мерака и ще са до там.
penman добър ли си в статиите
Проблема не са 10-е лева, проблема е в подбиването на цените. Преди 2-3 години трудя сякаш повече се оценяваше, сега всеки гледа да плати колкото може по-малко, пък било то и за некачествен материал. Ама за това трябва да се отвори нова тема, а не да спамим на човека в обявата...
Моля ако Вие сте кандидат и четете това, не ми пишете поради липса на места!
Също така получавам и оферти по - ниски от 0,10ст ( 0,08/7/6 ) също няма да бъдат наети пак отново ( заради липса на места! )
Ще пиша ако нещата се променят!
Благодаря на всички! Вие ме карате да мисля нови проекти!
Андреев, а ако някой иска да ти работи за без пари, ще го върнеш ли? Майтапче. Ако имаш нужда някой да ти пише или редактира текст на български език, свиркай.
Ще пускам скоро нов проект свързан точно с писане и редактиране.
Но първо трябва да го пусна, да видя да ли нещата работят добре и тогава да търся хора