Преди някой да ме е обявил за пийтър или нещо такова, да каже че гова го пиша само за да помогна на момчето да си изгради по-добра стратегия следващия път.
Очевидно тези маратонки ги продава той. Първо в темата никъде не се споменава какво точно ще се случи ако се продаде/не се продаде домейна. Т.е веднага на сериозните хора им се губи интереса. Да речем обаче че някой е настойчив и иска да разбере как ще протекат нещата по-нататък.
Накрая получава отговор, че той ако е състоятелен няма да му пуса за тези пари. Млазедо, явно не си работил достатъчно, че да знаеш цената на парите. Аз ако съм вложил труд(умствен или физически) или пък знания, или пък съм си изградил нещата така, че други да работят за мен, а дори и да съм бил поден под щастлива звезда и пра-пра-пра-дядо ми да е заровил гърне със злато в двора, което аз съм открил докато съм копал да си сменям тръбата за мръсния канал, защото съм го задръстил, мислиш ли, че ей така ще ти дам моите 50 лв. Защо да ги дам точно на тебе? И защо смяташ, че не ми пука за тях? Защо да не ги лепна на челото на пича с барабанчетата в дискотеката? С какво си по-подходящ от него? Даже мога да ти приведа доводи, че е по-добре да ги дам на него, защото ще си направя баровска снимка, ще думкам на барабаните 3 минути на фона на някой мазен кючек, което условно приемаме, че ще ми донесе хипер удоволствие, после и той ще ми "свири" още няколко песни. Пък и може някоя мацка от съседните маси да ми върже, защото ще реши че съм много ларж. Тогава 50-те лева може да са прекрасно инвестирани. Докато при теб ако ти ги дам евентуално ще получа маратонки, които шанса да са моя номер е минимален. С това държане никой няма да ти ги даде дори и дребната сума от 50 лв. Преди време имаше един пич който искаше ей така 3000 лв за кола без изграден бизнес план. А познай дали накой му ги даде.
Дори и срещу маратонките да ги дадеш парите Че аз ако нямам нужда конкретно от тях защо са ми???? Нали пак ще трябва да отделям време, за да ги взема, после да ги продам?Ами ако не се занимавам с това ще ми е много трудно да го направя, защото нямам необходимите познания и пазари.
Притесняваш се да не те измамят, обаче същевременно ти не даваш никакви гаранции на човека отсреща. Само че в тоя форум има хора които ще ги гониш(и себе си включвам в това число на гонещите с години, макар и да понатрупах доста време вече във форума) с години докато стигнеш тяхното име, а те няма да го рискуват за 50 лв. Докато теб никой не те знае и шанса да вземеш 50-те лв и да не влезеш тук пак е голям.
Бизнес се прави с доверие, като трябва да се довериш на старите кучета. За съжаление е гака. Ще те измомят веднъж, два пъти, на третия път ще знаеш какво правиш и няма да има проблем.
Похвално е че имаш идеи. Давай смо напред и действай, другия път се постарай повече и със сегурност ще намериш човек който да ти помогне.