darkenergy_ Active Member Рейтинг - 100% 116 0 0 2 Февруари 2015 #1 Разни диви дивчета не изглеждат добре на мобилната версия на responsive шаблончето + малки модификации При интерес - моля изпратете ми лично съобщение. Благодаря за вниманието!
Разни диви дивчета не изглеждат добре на мобилната версия на responsive шаблончето + малки модификации При интерес - моля изпратете ми лично съобщение. Благодаря за вниманието!
primecode Active Member Рейтинг - 100% 21 0 0 3 Февруари 2015 #2 От: Търся CSS магьосник за промени по кода Прати ми инфо на мейла или ЛС с подробности. Имаш ми и скайпа, ама в последно време не го пускам (заради спокойствие и комфорт ).
От: Търся CSS магьосник за промени по кода Прати ми инфо на мейла или ЛС с подробности. Имаш ми и скайпа, ама в последно време не го пускам (заради спокойствие и комфорт ).
darkenergy_ Active Member Рейтинг - 100% 116 0 0 3 Февруари 2015 #3 От: Търся CSS магьосник за промени по кода Изпратих ти лс
primecode Active Member Рейтинг - 100% 21 0 0 3 Февруари 2015 #4 От: Търся CSS магьосник за промени по кода Видях, ама късно. Досега се драскахме с котката
darkenergy_ Active Member Рейтинг - 100% 116 0 0 3 Февруари 2015 #5 От: Търся CSS магьосник за промени по кода Хаха По-късно ще ти пиша Впрочем, докато чаках някой да пише, повечето неща си ги направих Но пък има и друг проект
От: Търся CSS магьосник за промени по кода Хаха По-късно ще ти пиша Впрочем, докато чаках някой да пише, повечето неща си ги направих Но пък има и друг проект
primecode Active Member Рейтинг - 100% 21 0 0 4 Февруари 2015 #6 От: Търся CSS магьосник за промени по кода Еееее, скучал си и си се занимавал явно Драскай на скайпа или мейла ако имаш нужда.
От: Търся CSS магьосник за промени по кода Еееее, скучал си и си се занимавал явно Драскай на скайпа или мейла ако имаш нужда.