BogoJlea Member Рейтинг - 100% 6 0 0 6 Декември 2013 #1 Здравейте, на бг пазара има доста фирми които предлагат франчайз, но до сега не съм срещал фирми от IT областта в сайтовете за франчайз. Ако има такава с профил тук или някой колега е чувал ще се радвам да ми пишат за повече подробности. Поздрави!
Здравейте, на бг пазара има доста фирми които предлагат франчайз, но до сега не съм срещал фирми от IT областта в сайтовете за франчайз. Ако има такава с профил тук или някой колега е чувал ще се радвам да ми пишат за повече подробности. Поздрави!
pepo_999 Well-Known Member Рейтинг - 100% 135 0 0 6 Декември 2013 #2 От: Търся IT компании които предлага франчайз ровни тука kpd.bg/bg/offers/search.html?tid=6
mobilio Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 6 Декември 2013 #3 От: Търся IT компании които предлага франчайз В БГ най-големия франчайз е на МикроИнвест
G grigorov Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 7 Декември 2013 #4 От: Търся IT компании които предлага франчайз Под IT имаш предвид хардуер или софтуер? И от кой град си? Имам нещо предвид за да те питам ако мога ще помогна
От: Търся IT компании които предлага франчайз Под IT имаш предвид хардуер или софтуер? И от кой град си? Имам нещо предвид за да те питам ако мога ще помогна