писал съм му в телеграм да види темата, но изглежда спи или е на тренировка в момента , но тази вечер със сигурност ще ти отговори ако си му писала ЛСБлагодаря!
доколкото разбрах не си му писала на Тарък ЛСБлагодаря за съдействието. Сега ще пиша на лично.
Това е адекватният подход в случая.Не е толкова просто колкото звучи update от 1.7.6 към 8.0. Правил съм го и много зависи какви модули използвате както и темата която ще се сменя трябва да отговря и за версяита. Като цяло доста са нещата. Ако не намерите това което търсите пишете ми на лично. Мога да погледна какво имате в момента и да Ви предложа оферта. Ще се направи бекъп и ще се настрои на тестова среда новата версия с новата тема и когато всичко работи ще се пусне в production.
Здравейте, може ли координати за връзка.Не е толкова просто колкото звучи update от 1.7.6 към 8.0. Правил съм го и много зависи какви модули използвате както и темата която ще се сменя трябва да отговря и за версяита. Като цяло доста са нещата. Ако не намерите това което търсите пишете ми на лично. Мога да погледна какво имате в момента и да Ви предложа оферта. Ще се направи бекъп и ще се настрои на тестова среда новата версия с новата тема и когато всичко работи ще се пусне в production.
Предложих й годишна техническа поддръжкаТова е адекватният подход в случая.
Тарък е плеснал някакви числа без дори да направи един бърз рисърч.
Много малко пари поиска. Първо, ъпдейтването е с много подводни камъни и като нищо може да ти отидат няколко седмици бач за 50 кинта.Предложих й годишна техническа поддръжкаако се счупи нещо ще ги оправям..