BlackFriday Well-Known Member Рейтинг - 100% 65 0 0 1 Август 2017 #1 Здрасти маняци Трябва ми човек за мигриране към WordPress. Ще ми трябва настройка и интегриране на разплащателна система както и апи.. Който има интерес да пише пм Поздрави
Здрасти маняци Трябва ми човек за мигриране към WordPress. Ще ми трябва настройка и интегриране на разплащателна система както и апи.. Който има интерес да пише пм Поздрави
Torbalan Trolski Well-Known Member Рейтинг - 100% 29 0 0 1 Август 2017 #2 BlackFriday каза: Трябва ми човек за мигриране към WordPress. Увеличете... мигриране от?
BlackFriday Well-Known Member Рейтинг - 100% 65 0 0 1 Август 2017 #3 Torbalan Trolski каза: мигриране от? Увеличете... Мигриране от къстъм система
mobilio Well-Known Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Август 2017 #4 Мигрирането със копи-паста или през базата? Щот всички тези къстъм шитни само копи-паста ЯКО.
BlackFriday Well-Known Member Рейтинг - 100% 65 0 0 2 Август 2017 #5 Всъщност важно ми е интегрирането на апито другото не е много инфо ще го направя ръчно