AloneInTheDark New Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 6 Януари 2012 #1 Здравейте, търся човек с много добри познания по Wordpress. Човека ми трябва бързо за работа по конкретно задание. Пишете ми лично!
Здравейте, търся човек с много добри познания по Wordpress. Човека ми трябва бързо за работа по конкретно задание. Пишете ми лично!
N1ck Active Member Рейтинг - 100% 5 0 0 6 Януари 2012 #3 От: Търся WordPress Master Това, което е сложно за едни е лесно за други. Може и новак да ти помогне, защо не питаш направо?
От: Търся WordPress Master Това, което е сложно за едни е лесно за други. Може и новак да ти помогне, защо не питаш направо?
AloneInTheDark New Member Рейтинг - 71.4% 5 2 0 6 Януари 2012 #4 От: Търся WordPress Master N1ck каза: Това, което е сложно за едни е лесно за други. Може и новак да ти помогне, защо не питаш направо? Увеличете... Ами трябва ми човек, който има познания по WP, понеже ми е на зор. Не мога да търся и да сменям WP програмисти. работата не е за новак. аз щях да го направя иначе
От: Търся WordPress Master N1ck каза: Това, което е сложно за едни е лесно за други. Може и новак да ти помогне, защо не питаш направо? Увеличете... Ами трябва ми човек, който има познания по WP, понеже ми е на зор. Не мога да търся и да сменям WP програмисти. работата не е за новак. аз щях да го направя иначе