magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 6 Август 2024 #1 Здравейте, трябва ми човек който да може правилно да настрои WP онлайн магазин. Очаквам прилични оферти на ЛС. Благодаря!
Здравейте, трябва ми човек който да може правилно да настрои WP онлайн магазин. Очаквам прилични оферти на ЛС. Благодаря!
Sky Well-Known Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 6 Август 2024 #2 С това описание само прилични оферти ще получиш....
Blinky Owner Рейтинг - 100% 27 0 0 6 Август 2024 #3 Какво му е нужно да се направи, анализ за грешки ли? И съответно тяхното отстраняване?
magnit Well-Known Member Рейтинг - 100% 76 0 0 6 Август 2024 #4 Blinky каза: Какво му е нужно да се направи, анализ за грешки ли? И съответно тяхното отстраняване? Увеличете... Колега вече се свърза с мен и му възложих задачата. Настройките на магазина, нещо се губят...
Blinky каза: Какво му е нужно да се направи, анализ за грешки ли? И съответно тяхното отстраняване? Увеличете... Колега вече се свърза с мен и му възложих задачата. Настройките на магазина, нещо се губят...