От: Убийците в бяло настояват: Записваш висше и започваш работа само ваксиниран !!!
Вдигам темата за назидание
Нищо, че пак е на мой гръб хаха
Днес така уеко покрай калабалъка, "съвсем случайно" убийците в бяло установиха, че перкам с хроничен хепатит, или казано другояче, че съм изкарал хепатит А някъде в последните 10-ина годинки, докато в тип ала Никс съм се перчел мотайки се с гордо вдигната кратуна покрай некви смотани болници и самодоволно мислейки си "ей балъци, нищо ми нема на мене, духайте супата..само тровите хората"
Щото батко ви Никс е просто едно бледо копие на мен по отношение на "никога нема да ода на доктор" и понеже съм поне 5 пъти по отворен от него с чиста съвест пропуснах две от тези ви "смъртоностни" задължителни ваксинации
Верно че съм бабаит и съм си изкарал хепатита на крак (щото той мене не мое ме бутне, нали съм къде по-светнат от Никс), ама са ше си ям тоягата, лапвайки перменентно лечение... Естествено, че и тва нема ме бутне, нали съм по-по-най, ама предполагам се некво неудобство ше ми е да се размотвам със шибани производни на комерсиалната индустрия (като некви грозни хапове...) но пък определено е по-яко да си "от студ умри - гъзар бъди"
Понякога форумите могат да бъдат толкова полезни (когато аз съм хапнал дръвцето) и толкова вредни (когаро говори вътрешният глас на Никс)
Оставям сека твар да си вземе сам решение за себе си, гъзар ли ше е аджеба или жертва на тровещата го индустрия