magnit
Well-Known Member
От: Re: Уважаеми, "@coolice и @Blinky, какво да се направи с и нашия форум?
Здравейте и от мен! И понеже и моето име цъфна в темата, съм длъжен да дам някакъв коментар...
Не мисля, че правя някакво нарушение като съм дал моето мнение и съм гласувал в анкетата. Скатавал съм се бил - глупости! Просто за една година форума се промени много, заприлича на селски панаир, където всеки нов влиза и започва да пуска всякакви "уникални" теми, да ръси обиди от най долен характер, вместо да седне и първо да прочете правилата на форума. А ако пуснеш твоя тема "великите умове" веднага ти я насерат. Ако пуснеш коментар в някоя тема и изложиш твоето становище, отново си криворазбран... и става поредния скандал. Затова предпочитам да си ограничавам мненията до минимум и да не съм "на всяко гърне - похлупак". Иначе спамери и тролове във форума колкото поискаш, но лошото е че предприемачите намаляват...
Затова предложението ми към Админите е: Всеки новорегистрирал се да потвърди, че е запознат с правилата и да има право да пуска нова тема при 50 поста. За 1-2 седмици ще ги направи, и така ще се разбере дали потребителя става за съвместна работа или е сгрешил форума. С това първо ще се ограничи спама и второ, и второ ще задържи потребителите, т.е. някой от тях се регнат само за пуснат нова тема, за да питат нещо и след като разберат отговора, повече не се вясват...
Да, аз съм за по строги мерки във форума, защото вече ми омръзна да чета постоянно омазани теми, злобни нападки и обидни епитети от всякакъв характер. Хора стига с тази злоба, разберете, че в реалния живот предприемачите си стискат ръцете а не се мажат с ла*на!
А колкото репортването, нямам нищо против него въпреки, че се чувствам все едно съм в детската градина... "Другарко/Госпожо, тоя ме обиди... Иван ме оскуба и т.н."
Приключих с темата! Успех на всички Предприемачи!
Така, и аз да си кажа мнението, защото ми писна да се циври напразно. Първо, едни и същи правят форума кофти, всички ги знаем. Аз лично не им обръщам внимание, съветвам ви и вие да го направите. И всеки път когато някой се изсере, си го адвам в един лист, от който може да излезе, ако много добре се представя полседно време, но това рядко се случва, защото са все непправими случаи. Както и да е. Искам да коментирам друго. Според мен модерацията е на ниво, а това че темите не се местят на секундата, не мисля, че трябва да влиза в сериала Малката буква като сцена, ако ме разбира автора. Дори, ако не ме лъже спомена, и той е пикал на криво, но това пак е друга тема.
Друго....нека погледнем хората, които са гласували и да видим кои от тях са писали последно време нещо качествено в този форум:
bobsona,
ekm,
Krumov,
magnit,
Maverick,
mobilio,
pa_lta,
the_tourist,
VMiloykov,
webmast367
Вадя от листа VMiloykov, mobilio и Maverick. За тях имам положително мнение и определено са сила и имат присъствие.
Нищо лично колеги, но най-мразим скатавки с претенции. Не можете ли да си го набиете в дебелите глави, че това местенце е такова, каквото си го направим ние. И ако това не го вкарате в хардуера си от който порт искате, всеки месец ще има по една такава тъпа тема.
Друго и послено, че не ми се драскат едни и същи неща....не знам защо си мислите, че това е един сайт, на който модерцията трябва да е водеща. Щом тя е водеща, значи сме идиоти. Или казано на прост език - Кочината се чисти, защото я обитават прасета. Дано загряха някои.
П.П: И си оправи анкетата, защото е смотаната като темата. Все едно да си задам въпроса: За смъртната присъда ли сте? - Да, определено и - Не кефя се по улицата да се разхождат убийци. Идиотско е брат.
Здравейте и от мен! И понеже и моето име цъфна в темата, съм длъжен да дам някакъв коментар...
Не мисля, че правя някакво нарушение като съм дал моето мнение и съм гласувал в анкетата. Скатавал съм се бил - глупости! Просто за една година форума се промени много, заприлича на селски панаир, където всеки нов влиза и започва да пуска всякакви "уникални" теми, да ръси обиди от най долен характер, вместо да седне и първо да прочете правилата на форума. А ако пуснеш твоя тема "великите умове" веднага ти я насерат. Ако пуснеш коментар в някоя тема и изложиш твоето становище, отново си криворазбран... и става поредния скандал. Затова предпочитам да си ограничавам мненията до минимум и да не съм "на всяко гърне - похлупак". Иначе спамери и тролове във форума колкото поискаш, но лошото е че предприемачите намаляват...
Затова предложението ми към Админите е: Всеки новорегистрирал се да потвърди, че е запознат с правилата и да има право да пуска нова тема при 50 поста. За 1-2 седмици ще ги направи, и така ще се разбере дали потребителя става за съвместна работа или е сгрешил форума. С това първо ще се ограничи спама и второ, и второ ще задържи потребителите, т.е. някой от тях се регнат само за пуснат нова тема, за да питат нещо и след като разберат отговора, повече не се вясват...
Да, аз съм за по строги мерки във форума, защото вече ми омръзна да чета постоянно омазани теми, злобни нападки и обидни епитети от всякакъв характер. Хора стига с тази злоба, разберете, че в реалния живот предприемачите си стискат ръцете а не се мажат с ла*на!
А колкото репортването, нямам нищо против него въпреки, че се чувствам все едно съм в детската градина... "Другарко/Госпожо, тоя ме обиди... Иван ме оскуба и т.н."
Приключих с темата! Успех на всички Предприемачи!