Има ли смисъл от този скрип вече,гледам на първата стрнаица са само платените обяви,а не последно добавените,както беше преди ?
и сега като ми е изтрит профила наново ли трябва да си купувам скрипта ?
Не съм администратор просто нямах регистрация тука. И не се опаквам просто казвам какво стана , тъй като писах няколко email и никой не ми отговаря , гледам тука има активност.
Моля те представи доказателсва на казаното, защото иначе думите ти няма да имат тежест. Казвам го, защото така правят протата и хората , които държат и стоят зад казаното. Вярвам, че тук сме такива хора. Благодаря предварително.Не съм администратор просто нямах регистрация тука. И не се опаквам просто казвам какво стана , тъй като писах няколко email и никой не ми отговаря , гледам тука има активност.
Ако не представи, предлагам да го пуснеш в неплатен отпуск по IP.Моля те представи доказателсва на казаното, защото иначе думите ти няма да имат тежест. Казвам го, защото така правят протата и хората , които държат и стоят зад казаното. Вярвам, че тук сме такива хора. Благодаря предварително.
Комуникирам си с човека.