Аз не мога да разбера защо не легализират поне марихуаната. Все пак кое трезво съзнание ще търпи такива кретении и то вече 20+ години. От както се помня само някакви анимациони герой се опитват да ни управялват. И всеки път те са със заводи, фирми, апартамени, а народа пак истискан до зуко и по-беден след всяко следващо правителство. Даже започнах да се чудя как така хората не всичмат някакви средства, за да пренебрегват шита около тях. Всеки ден гледаме по телевизията някаква пародия на държава, някакви некадърници, които се плючт един друг, а в същото време и двамата са боклуци от класа. Едният с не знам си какви придобивки от както е на власт, другия се е наял яко с апартаменти, трети са консултанит, уж независими, на някои фирми. Абе цирк, та да ти се реве от мъка. Четвърти изпълняват и гласуват закони, за да защитат бизнеса - а най-лошото е, че не подбират - дали е в сивата икономи, дали е легален или не. Важното е джоба на края на сделката да е пълен.
Малък поздрав. Да стане леко шеговито.
Краденето и грабенето е присъщо на всяко правителство. Ще попитате кое е основното, което ги кара да го правят. Основното е фактът, че всяко едно (и всеки бастун там) си знае / ят възможностите и са презенили, че този капацитет, който имат и резултатите, които показват, едва ли ще има 2ри мандата. А като са те пуснали на версия в сладкарница, какво следва - опрасване и пресищане. Не, че не са се били за това да са там, ама като знам какви са им опонентите, направо не смея и да си представя колко лесно вече се влиза. Куцо, кьораво и сакато се изреди.
Но едно беше казано тук, което е на 100% така: гледаме си бизнеса и да се оправяме самички, че другите - те са там, ще има лапачка за тях.