@derte,По спомен (минавам по 2 пъти на ден ама не съм се заглеждал) отзад зад заведението има нещо като паркинг за 5-6 коли (влиза се от бул.Цар Борис III преди самото заведение.
На булеварда се пада да.Даяната на булеварда ли говорим (което е като бар/кафе) или за заведението (което се пада като се свие в пресечката за църквата Света Петка) ? По спомен и двете се водят Даяна, но едното си е заведение/кръчма/ресторант, а това на булеварда е нещо като бар/кафе.
Там дето преди беше "кафене повече" вече не е.. там продават някви врати.. Отдавна вече го няма това(ако не се лъжа май)Виж файлът 1759
Това маркираното с I на входа има "банер" с реклама на магазина за вратите и това се води Даяна, но вътре си е по скоро бар/кафене отколкото ресторант/заведение.
Отстрани по ул.Света Петка където е маркирано II има "втора" Даяна, в която се влиза в един двор и по едни дървени стълби се качваш в самото заведение. Това си е ресторант с манджи и т.н.
До колкото разбрах ще бъдем в място I с "банер" рекламата на вратите ?
Еми свети си такова и се сменя. Следователно е флаш банер .
Оглеждай се за група хора с лаптопи.Ако не ми мине котка път, там съм. Не познавам никой от вас лично, но ще се намерим! :roll:
Първата среща в гр.Пловдив мина добре. Хапнахме, пийнахме, обсъдихме "политиката и жените" и си прекарахме добре. Снимка не направихме, че много ядене и пиене имаше на масата (да не ви изкушаваме за другата среща).
Да, дайте да се порадваме и ние не успелите да присъстват.За тия които не успяхме да дойдем, малко снимков материял няма ли да има?