Уеб майсторство: Как да получим качествен сайт и създадем онлайн присъствие?

mladenov33

New Member
Здравейте може ли предложения за най-евтин варянт за сайт+месечна подръжка?
 
Незнанието да се поиска продукт/услуга е много честа причина за несполучлива покупка и т.н.
При така зададен въпросът особено с 'варянт' е: не се занимавайте с нещо, което не разбирате. Това е също е от най-честите причини за провали :)
Ако трябва да се даде все пак някаква насока: най-евтин е относително понятие. За едни 10 000/месец е евтино, за други 100/месец е скъпо. Предполагам вторият вариант: по-добре се ориентирайте към SAAS платформа от рода на cloudcart, за да има някаква гаранция за качество на услугата.
WordPress не е платформа за онлайн търговия. Удачна е замо за много малки проекти тип 'квартален майстор на кожени изделия' и всички по-полезни плъгини са измислени как да искат абонамент. Като теглите чертата ще сте на кантар с горното SAAS решение (или подобно).
 
Чакаме линка.
 
Здравейте може ли предложения за най-евтин варянт за сайт+месечна подръжка?
Най-евтиния и компромисен вариант е - споделен хостинг + WP инсталация с безплатна тема + домейн. Идва около 8-10 лева на месец. Разбира се, ако разработката е изцяло от теб. За услугата по направата - допълнително се заплаща.
 
Здравейте може ли предложения за най-евтин варянт за сайт+месечна подръжка?
Предлагаме ви възможността да изградим уебсайта, който искате, срещу известен месечен абонамент. Разбирам, че вашето онлайн присъствие е от съществено значение и имам готовност да ви предоставя поддръжка и обновления на сайта в рамките на този абонамент. Ще работя усилено, за да създам уебсайт, който отговаря на вашите нужди и изисквания и ви предлагам привлекателен и функционален дизайн. Свържете се с мен, за да обсъдим подробностите и да започнем да работим заедно върху вашия нов уебсайт.
 

Горе