Sky Well-Known Member Рейтинг - 95.8% 23 1 0 7 Януари 2016 #21 От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... Оправи ли посочените от колегата неща?
CyberSecurity Member Рейтинг - 100% 4 0 0 7 Януари 2016 #22 От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... uphero каза: Оправи ли посочените от колегата неща? Увеличете... Писал съм на собствениците на сайтовете, чакам да ми отговорят и следователно да ми предоставят достъп
От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... uphero каза: Оправи ли посочените от колегата неща? Увеличете... Писал съм на собствениците на сайтовете, чакам да ми отговорят и следователно да ми предоставят достъп
V vivamedia Member Рейтинг - 0% 0 0 0 21 Януари 2016 #23 От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... Много съм доволен, свърши ми чудесна работа!
CyberSecurity Member Рейтинг - 100% 4 0 0 24 Февруари 2016 #24 От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... Малко ъп-че
G Gqvola Member Рейтинг - 0% 0 0 0 24 Февруари 2016 #25 От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... Много съм доволен от колегата, за разлика от някои други с хиляди мнения и упреци във форума. Свърши ми чудесна работа и работи по друг мой проект. Бърз и коректен. Препоръчвам
От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... Много съм доволен от колегата, за разлика от някои други с хиляди мнения и упреци във форума. Свърши ми чудесна работа и работи по друг мой проект. Бърз и коректен. Препоръчвам
CyberSecurity Member Рейтинг - 100% 4 0 0 1 Март 2016 #26 От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... Да се ъпна пак
CyberSecurity Member Рейтинг - 100% 4 0 0 2 Април 2016 #27 От: Уеб скриптове, изработка на сайтове и още... Едно Уп-ченце