Дай доказателства , че е фалшиф бре, нали много разбираш.
Уни, това че си го сложи в подписа и си го писал украйнски войници разпъват - за мен вече всичко е ясно, че си или платен пропагандатор или си безмозъчно тролче попиващ всичко, което ти се спусне - обаче и хитро, ще препечелиш някой леФ от рекламните кликове! Ценен кадър си спрямо другите, които пишат за славата на родину и путину и проказата на запада и Хамерика!
Та чудно ми е платен пропагандаторли си и си от другият вид тролове?
ПП Толкова ли си го закъсал за пари, че така си даваш гъза под наем? Нали беше казал, че правиш по 4к на месец от сайтовете си или имам грешен спомен?
Какво ще сложа в подписа си е мое право, нали за демокрация се бориш?
Грешиш. по-лошо е положението - прави го без пари...Прав си, както и това доказва, че си платен пропагандатор - като цяло изборът е изцяло твой, просто го казах да знаем, кой кой е в този форум! Само още не знам платен пропагандатор или платен трол си, но като цяло разлика няма, като си дадеш гъза под наем.
Прав си, както и това доказва, че си платен пропагандатор - като цяло изборът е изцяло твой, просто го казах да знаем, кой кой е в този форум! Само още не знам платен пропагандатор или платен трол си, но като цяло разлика няма, като си дадеш гъза под наем.
Грешиш. по-лошо е положението - прави го без пари...
Уни, заеби ги тея глупости и си живей живота.
Otpiswam se. С такива заблудени хора няма смисъл да се спори.Няма как брат, Русия си ми е присърце.
Щом казваш и така ще ти е по-хубаво значи съм платен пропагандатор! Плащат ми обаче повече от колкото на теб хамериканците реаниматорите и боко тиквата.
Няма как брат, Русия си ми е присърце.
Що не отделяш тази енергия да правиш много пари? Така, когато искаш много хора да видят видеото ти, просто може да купиш ФБ реклама за 10к$ и си готов.
Вече и си признаваш, че ти плащат - добре, значи си платен тролче! Толкова ли време ти отне и се правеше на ощипана г-ца, видя ли не боли да си кажеш, че си дал гъза си под наем и ти плащат.
ПП Я кажи какви са ценоразписите, щото и понятие си нямам?
Що не отделяш тази енергия да правиш много пари? Така, когато искаш много хора да видят видеото ти, просто може да купиш ФБ реклама за 10к$ и си готов.
Даммммммммм, нали това искаше. Ето кефи се, изместихте темата в трета глуха платени мизерници.
Щом казваш и така ще ти е по-хубаво значи съм платен пропагандатор! Плащат ми обаче повече от колкото на теб хамериканците реаниматорите и боко тиквата.
Ако беше свършил само в 1-вото си изречение, щях да те оставя, защото темата е мега безсмислена и откровена манипулация, но реши да допълниш поста си с 2-ро изречение как са ти плащали - та викам да питам, така и така темата ти е шит, да науча нещо ново от човека от кухня за ценоразписите.
Човек да каже такова твърдение от 1-во лице единствено число, значи знае нещата от кухнята( до сега нямам спомен да съм чел, някой да каже че му се плащало - направи сефтето на форума) - та думай кви са ценоразписите
Не правя секс за да свършвам.