Разбрах, че не ставаш за нищо.Поне разбрахме каква е целта на мърлявщината на ваневски. Не, той не е тук, за да излива кофи евтина фашистка пропаганда! Той просто иска да излезе от клозета пред възможно най-много хора, сякаш някой го интересува в коя дупка обича да му го завират на някакъв безмозъчен плужек.
Ричард Гиър? Божке! Винаги съм го харесвала като актьор, но като мъж никога не ми е въздействал. Като цяло, точенето на лиги по някакви недостъпни, имагинерни индивиди е работа за чекиджии, лишени от реален сексуален живот.![]()
Доста добре обобщено.Кратка статия в Блумбърг за това какво мотивира Путин и руснаците в тази война: негодуванието. Точно тези примитивни емоции, стилът на обидата от това, че не са суперсила, в пясъчника на детската градина, усещам от жалките оправдания на Русия и нейните поддръжници.
Това показва и колко ниско е паднала Русия - тя е бивша свръхсила, която отчаяно се опитва да докаже, че "се надига от колене", докато в действителност само затъва все по-дълбоко в калта. Нейните собствени опити да се опитва да се представя като "традиционалист" и "отстояващ морала и ценностите за разлика от упадъчния Запад", докато в същото време е най-големият геноцид на източните славяни в света, са не само парадоксални - начинът, по който продължават да папагалстват това на такъв чутовен фон, го прави още по-лошо. По този начин Русия прави така, че не само страната ѝ, но и целият ѝ народ да бъде мразен и презиран в няколко нейни съседни държави и извън тях, и то в степен, невиждана досега в историята.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Мдаммм... Конкретно на тебе никаква работа не мога да ти свърша.Разбрах, че не ставаш за нищо.
Кой ти каза това ?Мдаммм... Конкретно на тебе никаква работа не мога да ти свърша.![]()
Айде бахмут е наш да живее Русия.!!!![]()
Russian propagandists openly discuss the need to annex Istanbul, or as they call it Constantinople. Because it is "primary Russian land".
— NOELREPORTS 🇪🇺 🇺🇦 (@NOELreports) March 18, 2023
I wonder how Erdogan responds to these fairy tales. pic.twitter.com/yDbMIkCCOc
Положението с този е много тежко. Направо клони към критично.Айде още един трол изплиска легена... Бахмут ще е ваш, когато Украйна реши, че са готови за контраатака.
Russian propagandists openly discuss the need to annex Istanbul, or as they call it Constantinople. Because it is "primary Russian land".
Любопитен съм да видя отговора на това изказване...
Традиционалист съм и само една дупка е на разположение!Поне разбрахме каква е целта на мърлявщината на ваневски. Не, той не е тук, за да излива кофи евтина фашистка пропаганда! Той просто иска да излезе от клозета пред възможно най-много хора, сякаш някой го интересува в коя дупка обича да му го завират на някакъв безмозъчен плужек.
Ричард Гиър? Божке! Винаги съм го харесвала като актьор, но като мъж никога не ми е въздействал. Като цяло, точенето на лиги по някакви недостъпни, имагинерни индивиди е работа за чекиджии, лишени от реален сексуален живот.![]()
Остави я, или не разбира от мъже или е фригидна!Разбрах, че не ставаш за нищо.
Ново 20! Тоя вариант никой от нас не го е обмислял, уверявам те. Си ще си се бие със сащ, защото и там тече масирана провокация. Той ще си води своя война, няма да се включва в руската.Пък вие се надявайте да тръгне да се бие с Русия срещу САЩ!
За Виктория Нюланд ли говориш?и майната и на Европа, от която цуца
ай тъпунгер , като четеш само украйски медии така ще е - недодялан , необразован и умствено изостаналАйде още един трол изплиска легена... Бахмут ще е ваш, когато Украйна реши, че са готови за контраатака.
Любопитен съм да видя отговора на това изказване...
ти не можеш нищо друго да предложиш освен задника си на Нандито , ама трябва да си купува пенис колан за да те оправиОстави я, или не разбира от мъже или е фригидна!
Между другото, може да ти предложа нещо ако си споделиш локацията и какво точно търсиш??
Като гледам, не е като да нямаш варианти, ама според мене по-добре афинитет към нандибанди, отколкото към някои други тука...Значи, товяа направо е безобразие, не съм си го позволявал направо никога и сигурно звуча като форумня леля. Но това по възможност, трябва да се изчисти, като взаимоотношения.
От коментара на @vanevski разбирам, че някои хора посещаващи форума са останали с впечатлението, че имам някакъв афинитет към потребителката @nandibandi
Вкарвате ме в режим на обесняване, което не харесвам.
Нямам никакъв афинитет, към @nandibandi , колкото се шегувам с нея, толкова и с някои други.