То там хакерчита с лопата да ринеш.
Ама те може да си търсят "бели" хакерчета. Зимай жената, децата и айде.. ще пускаш достоверни сводки, че тука в ''свободния запад'' е баси информационното затъмнение. Още не знаем падна ли Бахмут.То там хакерчита с лопата да ринеш.
Едва ли има незадоволено търсене на местния им пазар.
нали чете Илон Мъск какво каза за бъдещия арест на Тръмп?Не забравяйте, че утре другарят Тръмп може би ще бъде арестуван.
We are glad, Elon, that you find time to follow the thread and respond immediately whenever you are mentioned.If this happens, Trump will be re-elected in a landslide victory!
Като почна войната заради санкциите голяма част от тях избягаха. После заради мобилизацията избягаха още доста.То там хакерчита с лопата да ринеш.
Едва ли има незадоволено търсене на местния им пазар.
ти беше там и го видя с очите си това което твърдиш..... смешкоКато почна войната заради санкциите голяма част от тях избягаха. После заради мобилизацията избягаха още доста.
Аз съм си казвал мнението за цялата тази работа много пъти. За мен всички са в кюпа, но това не е пречка да си мерят силите. А защо не и да провеждат експеримент коя социална система ще победи?Като почна войната заради санкциите голяма част от тях избягаха. После заради мобилизацията избягаха още доста.
мойБахмут последно чик е?
Е, в такъв случай не е ли време да изгониш навлеците (украинския фашибозук) от имота си, а???мой
ми време е , викнал съм Вагнеровци да гонят паплачтаЕ, в такъв случай не е ли време да изгониш навлеците (украинския фашибозук) от имота си, а???