nandibandi
Well-Known Member
От цялата тая диария се вижда колко си невалиден (инвалиден).Аз до роднини не стигам, така, че сме различни нива, мила. Но трудно ще го зацепиш това. Тъпа си ти, ограничена си и не разбираш какво ти пиша, за което по-скоро будиш моето съжаление, отколкото нещо друго. Как точно да използвам реални факти като не те познавам. Не ми се обиждай, но и не държа. Последното нещо на света е да се занимавам с такива като теб, имам си ги достатъчно в ежедневието си, не ми е нужен още един такъв случай. И пак ти го пиша, различни нива сме. Няма да ме видиш да обиждал роднини и близки на другите. Нямаш проблеми с алкохола, пък почваш на майки да редиш. Само едни хора знам да го правят. Сещай се.
Е, именно де! Как разбра, че съм пиянде, без да ме познаваш? Само трима тук лансирате тая версия и сте точно ''един ви е правил'' - ремайнда, фастфууда и ти. И това при положение, че многократно съм заявявала, че не консумирам алкохол - по никакъв повод, изобщо!Как точно да използвам реални факти като не те познавам.
И аз не те познавам, затова не си позволявам да те наричам грозен, пияница и ''шаврантия''. Опирам се на това, което виждам, а то е, че си плашещо тъп. Целият ти пост, всеки твой пост го доказва, затова си спести приказките за ниво. Нивото ти е под критичната точка - интелектуалното, имам предвид. Друго не ми е важно, щото тук демонстрираме основно това, докато спорим - умствения си капацитет.
Намесването на роднини е адекватен отговор на отношение като твоето от снощи. Аз също имам роднини и на тях не им е приятно някой да ме нарича ''пияна шаврантия''. Що па майка ти да се ползва с привилегии, ако ще се нападаме на лична основа, без да се познаваме?
Бъди жив и здрав и имай предвид, че като ме предизвикваш, няма да се поколебая да ти сипя каквото си си изпросил. Не съм от фините дами, нито пък смирен християнин да обръщам другата буза. Моето отношение е точно отражение на твоето. Както си го поискаш, така ще си го получиш.