Много се извинявам не невежеството ми, но не знам значението на тази думадоста недалновидно от негова страна
ти сериозно ли????? синоним е на непредвидлив, недосетлив, несъобразителен, непроницателенМного се извинявам не невежеството ми, но не знам значението на тази дума
Ми не съм ходил много на училищети сериозно ли????? синоним е на непредвидлив, недосетлив, несъобразителен, непроницателен
Какво толкова интересно прави?Ми не съм ходил много на училище
Забранени, ма нищихме падналата ракета в Днепър именно по запис от видеорегистратор.
няма как да минеш пропусквателен пункт с такава камера,
Предаването с водещ/а Цветанка винаги е целяло популярност и те от доста време вмъкват малки скандалчета, които не е ясно дали са целенасочени, или далновидни Но го правят и кипват аудиторията. Това си е бТВ - шоу програми и прочее.Опс
Пердашат са като животни безспирно и вече се чудят с коя нова поза да разнообразят, че с тоя интензитет са позахабили тръпката. (През останалото време Партито поддържа конвертируемостта на сайта в нета, и чат-пат слиза до супера за храна и алкохол.)
Много се извинявам не невежеството ми, но не знам значението на тази дума
Днепър или Днипро? Явно в напъна ти да се направиш на остроумен, това си го пропуснал:
"The ban covers photo and video filming of public roads, public facilities, infrastructure, checkpoints, fortification, location, density or relocations of military units," he said.
The ban is in effect across the entire country, Geraschenko added.
Перспективата, Санчо перспективата ...Забранени ли са регистраторите нявсякъде или само като преминаваш чекпойнтове, а после нема проблеми?
Нали се сещаш, че няма как да проверят всяка една кола превантивно, а се хващат в последствие, демек като си караш из града може и да не те хванат но ако излизаш и минаваш през пунктове, става различно, еле пък да те спрат военни и пак да не я видят.Забранени ли са регистраторите нявсякъде или само като преминаваш чекпойнтове, а после нема проблеми?
PS оправи си аватара
Нали се сещаш, че няма как да проверят всяка една кола превантивно, а се хващат в последствие, демек като си караш из града може и да не те хванат но ако излизаш и минаваш през пунктове, става различно, еле пък да те спрат военни и пак да не я видят.
Кои са тия доста автомобили? Иронията е ясно защо е.Иначе от време насам доста автомобили са с buildin dashcam
аватара ти е трепачПак отлетя в страната на чудесата. Aй минавай го тоя пункт, че бая са застоя там.
Иначе от време насам доста автомобили са с buildin dashcam, аз пък ползвам телефона като dashcam, който си записва в бекрграунд, щото в свободния запад, не че е забранено, но не е желателно, щото нарушавам прейвъсито на някой попаднал в кадър. И не ми се дават обяснения на някой пункт.
Е, работи си: https://www.predpriemach.com/data/avatars/m/3/3100.jpg?1679868656
Кои са тия доста автомобили? Иронията е ясно защо е.
Демек, далеч са от "доста" ма важното е ла-ла да има. Ти разтягаш локума с вградените камери и телефони, аз още в началото казах, че е почти невъзможно да обикаляш от град на град с дашкамера, щото няма да минеш през пунктовете. Изкарай 5 видеа от такива камери на хора извън градовете да видим дали има почва заяждането ти.Тия, за които някой ще черпи за "новата 10-12 годишна кола" към края на това десетилетие, началото на другото. Нов внос.
Но като цяло пак гледаме да извърим локума, фокуса де. Ясно защо.