Torbalan Trolski
Well-Known Member
Защо не си зададеш въпроса малко по-различно. Колко украинска армия замина в този град?Т.е. след 9 месеца най-накрая ще превземат град със 70к жители?
Защо не си зададеш въпроса малко по-различно. Колко украинска армия замина в този град?Т.е. след 9 месеца най-накрая ще превземат град със 70к жители?
Ако съдим по руските източници: поне 100к.Защо не си зададеш въпроса малко по-различно. Колко украинска армия замина в този град?
а колко орки?Защо не си зададеш въпроса малко по-различно. Колко украинска армия замина в този град?
И все пак?Ако съдим по руските източници: поне 100к.
А в същото време руската армия там няма загуби, даже бройката им се увеличава!!! Те за година и малко са на +- 12к жертви, както вече многократно беше щателно доказано от Лошия и Контрата. Веднъж като им брояха гробовете и после от изказванията на официални руски източници, които никога не лъжат и трябва да им се доверяваме!
Единствената причина да правят могилизация и да събират затворници е да вдигнат бойния дух на населението и да изгонят слабите и недостойните от страната!!!
Каква техника. Те ракетите им свършиха март миналата годинаа колко орки?
На 9 май ще има ли парад, остана ли техника? главната орка какво казва по върпоса?
Ба ли му мамата, другарю директор.а колко орки?
На 9 май ще има ли парад, остана ли техника? главната орка какво казва по върпоса?
Защото ви го имплантира без вазелин и не можете да изровите никакви аргументи от носовете си, за да го оборите, нали?тоя ще е на заплата
Дам, Индия са се вдигнали от 100к барела на 300к барела.Индия вече е най-големия вносител на петролни продукти в ЕС - колко свободен се чуства човек като на хартия не купува петролни продукти от Русия - вие усещате ли свободата ?Виж файлът 28822
Нали ти казах: минимум 100к! Най-много армия губи защитаващата страна, защото те са открити и уязвими!И все пак?
Нанди кълве, като гладна шаранка на сладка царевица, обаче това поведение и на вашия блок, ако са лични мнения граничи с идиотщина.Дам, Индия са се вдигнали от 100к барела на 300к барела.
Никой не усети липсата на неразбираемите ти постове.Въобще тази тема я заебах много отдавна
Няма истинска дискусия, има хвърляне на "флашки" от двете страни. Мятайте си ги, но за мен това е много сериозна тема и трябва да се разглежда по същество. Това е война, която според мен ще се уталожи съвсем скоро. И временно. Но тази война (пак според мен) оказа много по-сериозно влияние върху човека, повече от корона кризата. Войната си е война, а кризата си е криза.Никой не усети липсата на неразбираемите ти постове.
Но тази война (пак според мен) оказа много по-сериозно влияние върху човека, повече от корона кризата.
Дай боже, но с какво ще я заменят, за да ускорят процесите тогава? Нова пандемия? Нашествие на извънземни?Това е война, която според мен ще се уталожи съвсем скоро.
Дам, Индия са се вдигнали от 100к барела на 300к барела.
Русия от 2.5 милиона на 0.
Свободно ми е, да. А на теб?
Нали ти казах: минимум 100к! Най-много армия губи защитаващата страна, защото те са открити и уязвими!
Войната е война и много добре се показа, каква е разликата между война и криза. Войната обикновено води до екзистенциално ниво на оцеляване. Мисля, че хората, дори да не го осъзнават реално, са го усетили.Според теб???
Етерчо как ли не ни обижда, понеже не виждаме, че войната е просто инструмент за имплементиране на NWO-директивите.
Така е, това са планирани събития, които създават подходящите условия за каквото там ни чака.
Дай боже, но с какво ще я заменят, за да ускорят процесите тогава? Нова пандемия? Нашествие на извънземни?
тоя ще е на заплата