Украйна - Русия какво ви е мнението

20240159----555.jpg
Източник

Украйна все повече ми заприличва на България!
На въпрос към Български кмет: "Защо пътищата в града са ужасни?
Кмета отговаря: " Защото държавата не отпуска достатъчно пари!"

Въпрос към украински военни: "Защо офанзивата още не е започнала?"
Отговор: " Ами, запада не ни предостави достатъчно боеприпаси!"

Не знам, честно аз виждам много прилика, а вие?

Аха, да започнат дълго рекламираната пролетна офанзива и..., айде в изходна позиция.

Ти не трябва ли да ни облъчваш колко е яко като баце е на власт? Или там секна парата и си на нова хранилка :D

Ти не трябва ли да ни облъчваш колко е яко като баце е на власт? Или там секна парата и си на нова хранилка :D
Тя хранилката им е една и съща. Украйна вече имали достатъчно пушки да правят контраофанзива. Смятай, че до няколко дни в Москва ще се вее знамето на ЕС 😂

• Haha
Реакции: Vbb
Руското командване никога не лъже не мой да бъде, да не говорим па за Обективно.

Водолазен ботуш, подобен на тези, използвани от американски военни водолази, е открит близо до един от взривените газопроводи „Северен поток“ в шведската изключителна икономическа зона в Балтийско море, съобщи The Grayzone. Неин кореспондент е взел участие в първата независима, както я нарича медията, експедиция до мястото на саботажа.

55555--.jpg

Кой всъщност взриви Северен поток, и защо се крие? Да живее демокрацията и свободата на словото!

Водолазен ботуш, подобен на тези, използвани от американски военни водолази, е открит близо до един от взривените газопроводи „Северен поток“ в шведската изключителна икономическа зона в Балтийско море, съобщи The Grayzone. Неин кореспондент е взел участие в първата независима, както я нарича медията, експедиция до мястото на саботажа.

Виж файлът 29224

Кой всъщност взриви Северен поток, и защо се крие? Да живее демокрацията и свободата на словото!
Да не стане като "отблъснатата офанзива"? Много е трудно да направиш диверсия с тоз ботуш, ма щом ти са връзва на тезата, вервай си. Не че изключвам САЩ да са го взривили ама тва е смешно.

Да не стане като "отблъснатата офанзива"? Много е трудно да направиш диверсия с тоз ботуш, ма щом ти са връзва на тезата, вервай си. Не че изключвам САЩ да са го взривили ама тва е смешно.
Офанзивата не разбра ли че не почва, защото на Зеленски са му взривили боеприпасите, и той иска още!
Нищо не ми се връзва, просто мразя да ми налагат мнения които не са истински. Щом те кефи да живееш свят в който те лъжат живей. Аз не искам.

А, САЩ има най-голям интерес! Ама толкова най колкото американски губернатор каза, че е щастлив че умират хора във войната!

Хайде да ви е честита новата потенциална ядрена катастрофа, спонсорирана от терористичната територия!

Да не говорим за колко удавени и колко унищожена собственост ще има. Екологията е съсвсем отделно.

Хайде да ви е честита новата потенциална ядрена катастрофа, спонсорирана от терористичната територия!

Да не говорим за колко удавени и колко унищожена собственост ще има. Екологията е съсвсем отделно.
ne6to link4e 6te dade6 li? :)

Офанзивата не разбра ли че не почва, защото на Зеленски са му взривили боеприпасите, и той иска още!
Нищо не ми се връзва, просто мразя да ми налагат мнения които не са истински. Щом те кефи да живееш свят в който те лъжат живей. Аз не искам.

А, САЩ има най-голям интерес! Ама толкова най колкото американски губернатор каза, че е щастлив че умират хора във войната!
В случая ти си излъгания от Руското командване ама карай.

Един бърз сърч в гугъл на тез батуше показва, че мой си ги земеш от всякъде:

1686033101202.pngЗа по-евтино може и втора ръка:

1686033150305.png

В случая ти си излъгания от Руското командване ама карай.

Един бърз сърч в гугъл на тез батуше показва, че мой си ги земеш от всякъде:

Виж файлът 29229За по-евтино може и втора ръка:

Виж файлът 29230
Чудесно мисля да си ги купя и да отида да се разходя в района :)
Но за такава дълбочина, май не ми трябват само ботуши, нали?

П.П. Знам, че няма да ме разбереш какво ти намеквам, но ти си намерил опорката и си щастлив от този факт! Въпроса ми обаче е защо руснаците имат интерес на си унищожават много милионен проект? Украйна няма ресурса за такава акция!
За това не ми говори глупости, че мога да си купя ботушите и да ида и да ги хвърля в района...

Чудесно мисля да си ги купя и да отида да се разходя в района :)
Но за такава дълбочина, май не ми трябват само ботуши, нали?

П.П. Знам, че няма да ме разбереш какво ти намеквам, но ти си намерил опорката и си щастлив от този факт! Въпроса ми обаче е защо руснаците имат интерес на си унищожават много милионен проект? Украйна няма ресурса за такава акция!
За това не ми говори глупости, че мога да си купя ботушите и да ида и да ги хвърля в района...
Май ти не разбираш какво ти казвам, тея ботуши могат да се вземат и да се оставят на мястото от извършителя, нарочно. Това е косвено доказателство, а в тая ситуация се съмнявам във всичко.

Според теб какво се е случило, ЦРУ в сръх-секретна акция (която може да разпали световна война) изпраща водолаз, който си губи ботуша докато тура експлозива?

Горе