EGraphix
Well-Known Member
Това сводка на командването ли е или има кадри от атаките?Дано да няма жертви, за жалост на другия бряг, при обстрел на ВСУ в район на евакуация - 2 жертви, едната от които - бременна жена.
Това сводка на командването ли е или има кадри от атаките?Дано да няма жертви, за жалост на другия бряг, при обстрел на ВСУ в район на евакуация - 2 жертви, едната от които - бременна жена.
Тва са някви измислени статистики под диктовка, реално съм питал хората пред блока, че това не е вярно. Като се върна от гурбета, ще изкарам албума със снимки да видиш.Нужно ли е да обръщаме внимание на малцинствата. У нас фобите са едва 13%, но истеричните им прояви им създават усещане за някаква представителност
Виж файлът 29284
България е единствената страна в Европа, в която над половината българи виждат Русия като партньор - Обективно
Едва 3% от българите искат пълно скъсване на връзките с Русия, а повече от половината виждат Русия като партньор. Това показват данни на социологическо проучване на Европейския съвет за международни отношения. В същото време 51% от анкетираните в България искат страната ни да поддържа отношения...obektivno.bg
Важното е че Доналд Тръмп ще го съдят. Тия не са виновни.И какво се оказа? Указа се, че украинската газова компания „Бурисма“ е платила на тогавашния вицепрезидент на САЩ Джо Байдън и сина му Хънтър Байдън общо 10 милиона долара, за да помогнат за прекратяване на разследването на бившия украински главен прокурор Виктор Шокин срещу компанията, заяви Марджъри Тейлър Грийн, представител в Конгреса, пред репортери, като се позова на документ на ФБР, съдържащ твърдения на информатор.
Главният прокурор на Украйна Виктор Шокин беше отстранен от украинския парламент през март 2016 г., след като администрацията на Обама задържа гаранции по заеми в опит да окаже натиск върху правителството да отстрани главния прокурор. Шокин разследваше изпълнителния директор на „Бурисма“ Микола Злочевски по обвинения в пране на пари, укриване на данъци и корупция.
За любителите на ликове и доказателства, ето:
А, Доналд Тръмп невинен ли е? За мен са един дол дренки, просто Тръмп е по симпатичен, защото има анти-военна реторика.Важното е че Доналд Тръмп ще го съдят. Тия не са виновни.
Тръмп не беше според мен или поне не е сигурноА, Доналд Тръмп невинен ли е? За мен са един дол дренки, просто Тръмп е по симпатичен, защото има анти-военна реторика.
Но виждаме че и за двамата всеки ден излизат компромати. Който и да седне на американския трон, ще е кукла на конци в ръцете на ФБР и ЦРУ!
Да си го кажем както трябва, Тръмп не е крал или усвоявал средства. Но със сигурност е крил данъци, може и да е свил някой секретен документ.Тръмп не беше според мен или поне не е сигурно
Това сводка на командването ли е или има кадри от атаките?
Никой не му пука за кражби и данъци.Да си го кажем както трябва, Тръмп не е крал или усвоявал средства. Но със сигурност е крил данъци, може и да е свил някой секретен документ.
Аз лично го предпочитам, защото Байдън гребе с черпака и не му пука за човешките животи! Иначе през ...я мие кой е Президент в САЩ, който и да е от двамата САЩ е по разделена от всякъде, и ще е най-добре за мен лично да се разпадне на щатовете си! Но ...
Докато не ги споделиш, няма да разберем дали ги има.Има си кадри, е не са толкова сърцераздиращи като краката на бягащ пресс посранко, ама си ги има. Некви локви кръв и разбит автобус, къде са извозали хората, нищо специално.
Отново имаш възможност да се информираш сам. Не е толкова трудно.Докато не ги споделиш, няма да разберем дали ги и
Когато имаш някакво твърдение го защитаваш с факти иначе си остава съчинение.Отново имаш възможност да се информираш сам. Не е толкова трудно.
Фактите са налице, просто потвърждавам теорията ми за тотална щета при опитите на някои да се информират.Когато имаш някакво твърдение го защитаваш с факти иначе си остава съчинение.
Така е, има нови клипове, които доказват че руснаците са взривили язовира ама нема ти ги пращам, информирай се.Фактите са налице, просто потвърждавам теорията ми за тотална щета при опитите на някои да се информират.
Нека да го съдят. При Тръмп (соц. ориентираната)военната ни промишленост беше тръгнала към фалит. Сега е друго нещо.Важното е че Доналд Тръмп ще го съдят. Тия не са виновни.
Сигурно щот има война? Дейба Тръмпката, как па една война не започна, затвор за тоя гад.При Тръмп (соц. ориентираната)военната ни промишленост беше тръгнала към фалит. Сега е друго нещо.
Ще ти се смеят хоратаНека да го съдят. При Тръмп (соц. ориентираната)военната ни промишленост беше тръгнала към фалит. Сега е друго нещо.
Виж Бай Айдън кво яко ги бомби,Сигурно щот има война? Дейба Тръмпката, как па една война не започна, затвор за тоя гад.