Vbb
Well-Known Member
за Тъпогарев съвсем скоро ще излязат страшни компромати споко, сам ще си подаде оставкатаПогледни го как стои и слуша началниците си! Де'а и националния предател!
за Тъпогарев съвсем скоро ще излязат страшни компромати споко, сам ще си подаде оставкатаПогледни го как стои и слуша началниците си! Де'а и националния предател!
То този освен, че е тъп е два пъти по-нагълза Тъпогарев съвсем скоро ще излязат страшни компромати споко, сам ще си подаде оставката
обвързан е с Пеевски .... казвам ти съвсем скоро ще излязат компромати и записиТо този освен, че е тъп е два пъти по-нагъл
Е това се видя, но няма стойност в съда! А вече и Гешев Темида да го простиобвързан е с Пеевски .... казвам ти съвсем скоро ще излязат компромати и записи
не отписвай Гешев.... не чети какво пишат мисирковите медии. Въпреки , че Радев подписа указа за уволнението му последна дума има Конституционния съд. А той ще излезе с друго решение и Гешев ще се завърне на бял кон!Е това се видя, но няма стойност в съда! А вече и Гешев Темида да го прости
Този има ли представа колко са 100 000 кв./км ??? България е 111 000 кв./км.Украинците настъпват, нощи казаха че са си върнали 100 000кв.км от териториите,
В изказването му вчера го цитираха така по някоя от политкоректните медииТози има ли представа колко са 100 000 кв./км ??? България е 111 000 кв./км.
Тоест, потвърждаваш, че си експерт по ядрена енергетика. Сега остава да приложиш и доказателства.Колко съм учил за урана плюс физика и химия ти не си отваряла художествена литература толкова през живота си.
изкарал е 3 месечен курс по ядрена енергетикаТоест, потвърждаваш, че си експерт по ядрена енергетика. Сега остава да приложиш и доказателства.
Искам и аз да се запишаизкарал е 3 месечен курс по ядрена енергетика
Ама аз съм сигурен, че онзи каза 100 000, освен преводача да е прочел грешноне става дума за 100 000 кв/км , а само за 100 кв/км
Виж файлът 29374
От миналата година им казвам на "експертите" тук. На предишната ми работа една камара латвийци, литовци и молдовци и нито един не е русофоб.Явно и латвийците не са чак такива русофоби, каквито се опитват да ги изкарват. Правителствата не са лицето на подчинените на сащ държави.
Виж файлът 29375
И на слепите и на глухите им е ясно още от началото, че и този път ще му ядем главата явно на политиците ни им харесва да се сипят редовно...България влиза в коалицията за снаряди за Украйна
България ще се присъедини към общоевропейската програма за доставка на боеприпаси за Украйна. Това заявява министърът на отбраната Тодор Тагарев в интервю за "Политико", цитирано от БНР. Той добавя, че България ще увеличи подкрепата си за Украйна с мунициите, от които има нужда за борбата си с...www.segabg.com
И на слепите и на глухите им е ясно още от началото, че и този път ще му ядем главата явно на политиците ни им харесва да се сипят редовно...