Krumov
Well-Known Member
Е то ясно,че всичко извън доктрината е фейквиж кво сам писал нагоре, видя се тук какво се постигна без модерация вбб и ония другия със малоумния магазин ежеминутно постават фейкове.
Няма как да се мине без модерация
Е то ясно,че всичко извън доктрината е фейквиж кво сам писал нагоре, видя се тук какво се постигна без модерация вбб и ония другия със малоумния магазин ежеминутно постават фейкове.
Важното е не кой какво поставя, а кой какво има в главата си и дали може да прецени какво лайно му сервират. Разбираш ли?виж кво сам писал нагоре, видя се тук какво се постигна без модерация вбб и ония другия със малоумния магазин ежеминутно постават фейкове.
До сега не знам да е имало времена, в които хората искат цензура. Освен диктаторите.Важното е не кой какво поставя, а кой какво има в главата си и дали може да прецени какво лайно му сервират. Разбираш ли?
Ако ти кажа, че техните линкове ми минават през двата джоба, от единия към другия, минавайки през камбанарията, ще ми повярваш ли?
И какъв точно ресурс трябва да имат админите тук, за да проверяват всеки линк колко е фейк или леджит? Освен, ако и нямат хора на фронтовата линия, че вече да е на 100% така, от първо лице. Всичко останало, и от двата щаба, може да се вземе под съмнение. Но ти си човека с ясното мислене и ситото на всичко, което се излива. И едните мажат и другите мажат, това е и медийна война също. Загрей го по-скоро и го обясни на ония дървени глави в другия форум, защото и тяхната мозъчна гънка май е доста права, за да вярват сляпо н всичко.
Същите смешки, дето искат цензура и говорят за фейкове, цитираха редовно некъв парцал, подвизаващ се под името Григор Лилов. Въпросният ме е блокнал, понеже в неделя го попитах ''последно духнал ли е Путин от Москва или не е?''.До сега не знам да е имало времена, в които хората искат цензура. Освен диктаторите.
Ама може и да е имало. Винаги има глупаци
Същите смешки, дето искат цензура и говорят за фейкове, цитираха редовно некъв парцал, подвизаващ се под името Григор Лилов. Въпросният ме е блокнал, понеже в неделя го попитах ''последно духнал ли е Путин от Москва или не е?''.
Та ето още един фейк, адресиран към същия парцал и лъжец. За съжаление не мога да вляза в страницата, а в поста, от който го вземам, липсва снимката.
Виж файлът 29552
Когато питаш някой защо подкрепя Украйна и казва “защото Русия е агресора”Не, бе, лъжат рашистите. Бомбят пицарии и лъжат, че било военен център.
Също така твърдят, че целият цивилизован свят подкрепя Наци-ланд и кокаинчик. Дали?
А, дали?Русия първа нападна
ти ли ще си ми цензора бе старозагорски бек? Не стига , че си се осрал тотално като си член на Доносническа България и тук репортваш всеки трети пост на Блинки ( ти сам си го призна ) ами ще ми слагаш и маска на устата ли? Навремето жалко , че баща ти не е ползвал презервативи.... много жалко! Ма то старозагорци сте били уникални боклуци обаче!виж кво сам писал нагоре, видя се тук какво се постигна без модерация вбб и ония другия със малоумния магазин ежеминутно постават фейкове.
Ей, Vbb тамън напрай спринт с фейковете и ти бързо да го настигнеш...Не, бе, лъжат рашистите. Бомбят пицарии и лъжат, че било военен център.
Също така твърдят, че целият цивилизован свят подкрепя Наци-ланд и кокаинчик. Дали?
ти ли ще си ми цензора бе старозагорски бек? Не стига , че си се осрал тотално като си член на Доносническа България и тук репортваш всеки трети пост на Блинки ( ти сам си го призна ) ами ще ми слагаш и маска на устата ли? Навремето жалко , че баща ти не е ползвал презервативи.... много жалко! Ма то старозагорци сте били уникални боклуци обаче!
Стига, бе! Верно ли? А, така хубаво изглежда, въпреки, че не е вярно.Ей, Vbb тамън напрай спринт с фейковете и ти бързо да го настигнеш...
Човекът е от Тулово - лично е споделял в тема, затова си позволявам..Ма то старозагорци сте били уникални боклуци обаче!
Изглежда не си разбрал правилно. Щом разбираш под демокрация това да наричаш опонента си "кретен".Ти си страшен кретен, как точно хем поддържаш демокрацията, свободата на словото, евро ценностите, а в същото време им се кефиш на модерацията? Нали това е идеята на демократичната идея? Или аз нещо не съм разбрал правилно.
ПОздрави на Лакатник, но само съм живял в Тулово.Човекът е от Тулово - лично е споделял в тема, затова си позволявам..
А, и не е редно да приравняваш цял град към даден негов представител.
На много места си живял. Гонят ли те, или сам се изнасяш като стане напечено?но само съм живял в Тулово.
Ако не е живял в Люлин значи .. никъде не е живялНа много места си живял. Гонят ли те, или сам се изнасяш като стане напечено?
с тоя език и омраза които са в него най-вероятно се изнася на бегом Той за това е бил на тренировъчен лагер в Азов да го научат как по-бързо да бяга... като му гледам аватара ....На много места си живял. Гонят ли те, или сам се изнасяш като стане напечено?
О, той доста улегна. Ако знаеш какъв гад беше преди години. Ама, наистина много гадно човече.с тоя език и омраза които са в него най-вероятно се изнася на бегом Той за това е бил на тренировъчен лагер в Азов да го научат как по-бързо да бяга... като му гледам аватара ....
е сега след като е бил булка в Азов няма начин да не улегнеО, той доста улегна. Ако знаеш какъв гад беше преди години. Ама, наистина много гадно човече.