Украйна - Русия какво ви е мнението

Тая колко е проста 😀😀
Няква рандом орка пуснал нещо с някакви цифри и бърза да разпространява
абе едва ли е по проста от теб

Тая колко е проста 😀😀
Кви цифри, бе шебек? Това е проекто-решение на комисията по енергетика. Вече се коментира официално от политическите партии в парламента.

Прост си, ама компенсираш с наглост, като всички простаци.

Кви цифри, бе шебек? Това е проекто-решение на комисията по енергетика. Вече се коментира официално от политическите партии в парламента.

Прост си, ама компенсираш с наглост, като всички простаци.
ама ти очакваш нещо умно ли да напише шебека? Толкова му е промит мозъка от тежките наркотици с които ги черпят в Азов , че едва ли има и една мозъчна гънка в главата му.

Тая колко е проста 😀😀
Хаха, официално е. Още сутринта беше в новините. За пореден път доказваш, че си нямате никаква представа вашта групичка какво се случва...

Да, теориите на конспирациите са фейк нюз!
Мейнстрийма на конспирациите е нещо по-кофти от фейк нюз. Това сякаш е най-големия проблем. Когато се смесят истината и неистината се получават полуистини и полулъжи, които допълнително дискредитират т. нар. конспиративни теории. Това е правено от всички мейнстрийм конспиратори.

отбор путинофили, дайте изтозчник на 30-те милиарда
ето ти link4e ;-) Тоя клип специално за теб е създаден!

отбор путинофили, дайте изтозчник на 30-те милиарда

Неем претенции да съм в нечий отбор, ма отнема горе-доле 2 мин. да намериш инфо как точно се стига до 30те милиарда, които са приблизителни.

Твърди, че е чипирана, друго не знам какво употребява...
Твърдя, че си абсолютен тъпанар. Тва, че съм чипирана го твърдиш ти, щото си абсолютен тъпанар.

п.с. Освен това си тотално неспособен да бъдеш забавен. Направи си услуга - не се и опитвай, защото дори другите дебили във вашия отбор изпитват неудобство да гледат яловите ти опити.

• Haha
Реакции: Vbb
Твърдя, че си абсолютен тъпанар. Тва, че съм чипирана го твърдиш ти, щото си абсолютен тъпанар.

п.с. Освен това си тотално неспособен да бъдеш забавен. Направи си услуга - не се и опитвай, защото дори другите дебили във вашия отбор изпитват неудобство да гледат яловите ти опити.

То се вижда кой какво твърди...

IMG_20230222_165501.jpg

Факт е, че си чипирана...

Неем претенции да съм в нечий отбор, ма отнема горе-доле 2 мин. да намериш инфо как точно се стига до 30те милиарда, които са приблизителни.
демек празни приказки?!
нищо ново де

• Haha
Реакции: Vbb
демек празни приказки?!
нищо ново де
честно казано няма по гоУем идиот от теб в този форум !

демек празни приказки?!
нищо ново де
Няма ново, да. Не е ли налято инфото от нЕкой експерт, трудно се намира и асимилира.

демек празни приказки?!
нищо ново де
Парламентарната Комисия по енергетиката прие с 15 гласа "за" и 6 гласа "против" проект на решение, с което се задължава министърът на енергетиката Румен Радев да започне преговори с Украйна за продажбата на оборудването за АЕЦ "Белене". ...

То се вижда кой какво твърди...
Именно! Ето защо интерпретациите ти на думите ми са по-импотентни от теб самия. ;)

Именно! Ето защо интерпретациите ти на думите ми са по-импотентни от теб самия. ;)

Думите ти за чипирането, което в болния ти мозък е факт, са в десетки коментари в спам темите. Карлуково те зове, както ти казах и преди време...

което в болния ти мозък е факт
Имплантирането на чипове в тялото е факт и в момента.

Засега е доброволно, но много скоро ще стане законова норма. Тогава искам да те видя как ще се измъкнеш от тъпото иронизиране на нещо, което е реална заплаха за всички нас.

Човекът, който искрено вярваше, че анонимните ще победят Русия във войната ѝ с фашистите, няма моралното право да ме иронизира. Човекът, който взима страната на фашисти, убиващи цивилни под диктата на друга държава, само щото си бил писал с някаква ди-джейка от наци ланд, няма право да ме иронизира за чипирането.

И да, Буча е постановка - треторазрядна и плоска, създадена за дебили, които вярват в анонимните и техните супер сили.

Имплантирането на чипове в тялото е факт и в момента.

Засега е доброволно, но много скоро ще стане законова норма. Тогава искам да те видя как ще се измъкнеш от тъпото иронизиране на нещо, което е реална заплаха за всички нас.

Човекът, който искрено вярваше, че анонимните ще победят Русия във войната ѝ с фашистите, няма моралното право да ме иронизира. Човекът, който взима страната на фашисти, убиващи цивилни под диктата на друга държава, само щото си бил писал с някаква ди-джейка от наци ланд, няма право да ме иронизира за чипирането.

И да, Буча е постановка - треторазрядна и плоска, създадена за дебили, които вярват в анонимните и техните супер сили.

Тази съвсем изтрещя...

Твърди, че е чипирана, друго не знам какво употребява...

Виж файлът 29606
Там влака от много време е дерайлирал. :D

Тази съвсем изтрещя...
Казвам ти, яката работа..... Не знам за какво мрънкат нормалните, че такива защитават войната на Русия. Това са болни хора. Не може да се сърдиш на човек в болно състояние. Ето го @Sky , седи нарежда форума, админите, а то болен до болен. Това бате не се бори с бан, лошото е, че и хаповете вече губят ефекта си. Но е добре да ги държим тук, да не плъзнат на друго място. ;)

Горе