nandibandi
Well-Known Member
Не беше много отдавна, когато го пуснах това разследване с видеа на някои от екзекуциите (съответстващи на труповете по снимките) ма явно имаш избирателна памет. Лошия къде бучеше, че били с бели ленти, баш тея с белите ленти ги има как ги трепат.
Ми, да ме прощаваш, ама смърди си на фалш тая история. Изгледах клипа почти до края..
Убити в началото на март (без никакъв мотив), открити в началото на април - кмета не разбрал цял месец, че в града му се провеждат екзекуции.
Липсата на мотив е най-ярката червена ламБа, която ми светва.
От друга страна, укро-атлантиците имат солиден мотив да спретнат постановка, в която руски войници убиват цивилни - да се саботират постигнатите в Турция по това време споразумения.
Дори видеата да са автентични, както и свидетелските показания, това не доказва, че украинци не са извършили екзекуциите.
В интервюто при Карбовски, Захарова спомена, че са поискали от ООН списък с имената на убитите цивилни. Такъв не им е предоставен, защото, според ООН - те също не разполагат. В същото време в твоето клипче чуваме десетки имена.
Така че, смърди си постановката Буча. Отвсякъде. Няма да повярвам във версията: руски батальон (или каквато там военна единица) си е създал излишен труд да прибира, разпитва и трепе цивилни, защото???????????????????????????????????
Нямаме реален и логичен мотив. От другата, наци-атлантическата страна обаче имат солиден мотив да изкарат пред света руснаците хладнокръвни убийци.
Това клипче/филмче/разследване е просто част от наратива. Важна част.