nandibandi
Well-Known Member
Финансирана от българия медия облъчваща с руска помия...
Демек, всяка различна гледна точка е строго забранена. Демокрацио...
Финансирана от българия медия облъчваща с руска помия...
Израелски кораб пробива зърнената блокада в Черно море – „Милитарни“.
Въпреки заплахите на Русия, Ams1 навлиза в украинския участък на река Дунав. Започвайки пътуването си от Ашдод, израелският кораб първоначално посочва като дестинация Украйна и прекосява морето по права линия. Корабът е последван от други плавателни съдове, които също ще хвърлят котва в реката.
Американски самолет P8 Poseidon следи за сигурността. Той се зарежда с гориво в небето на Румъния. Разузнавателен дрон Forte12 RQ-4 предоставя допълнителна информация.
Какво е това събитиеКазвай, и след аз ще ти кажа какво събитие има вероятност вероятно да замени или съпътства.
Поредното унижение за Путлер и "червените" му линии.
Немайте големи очаквания, защото в живота те винаги биват последвани от разочарование. Винаги!
Много убав аватар, бре!
И понеже говорехме за фейкаджии, ей го фейкаджията на века, идол на нинЖа Гането, дето ще се прави на Жоро Игнатов по къщите на ората:
Виж файлът 29942
Благодари се, че не скача на мъже, иначе щеше да дойде до вас да те снима@Leverage истеряса?
Шибан олигофрен. Да гние в ада дано.
Благодари се, че не скача на мъже, иначе щеше да дойде до вас да те снима
Какъв драматичен обрат, след като видя, че не постигаш ефекта, който си мислеше, че ще постигнеш.На всеки нормален човек в темата му беше ясно, че няма да тръгна да те снимам,
Какъв драматичен обрат, след като видя, че не постигаш ефекта, който си мислеше, че ще постигнеш.
Идеята беше да се превърнеш в героя на темата, а се оказа, че отврати дори своите. Ти си едно мазно смрадливо лайно. Комплексар, минджа-Ганьо.
Нямах време да поствам, но не се заблуждавай, че ще дадеш посока на участието ми в темата.
Ти не можеш да дадеш посока дори на меката си миниатюрна пишка, жалкар. Отивай да духаш и не се занимавай повече с мен.
Отмяташ, щото разбра, че верно съм пуснала сигнала, жалко комплексарче.Кожато @nandibandi осъзнае, че е чипиран шаран
Отмяташ, щото разбра, че верно съм пуснала сигнала, жалко комплексарче.
Готов бше да го направиш, ама твоите хора ти свиха перките, нали? Да обадиш как са били пуканките и кОлата.
Виж кво, Ганьо, за разлика от теб, аз не съм болен нарцисист с мания за величие. Три дни занимаваме аудиторията с жалките ти комплекси. Нещата са вече в ръцете на институциите. Да се надяваме, че ще бъдеш обгрижен, както си му е редът.
Сега по темата:
Виж файлът 29950
миниатюрна пишка