contra
Well-Known Member
където минаваш сега, аз съм минал преди години и съм се отвратил?
За офиса на БНП Париба ли става дума??
където минаваш сега, аз съм минал преди години и съм се отвратил?
Имам същото усещане за теб, излизайки от банята.На мен специално ми се струваш нечистоплътна от много време.
Напротив, държа. Дай обещание към теб, което не съм спазила. Може и на лични.Ти си от онези хора, които не си удържат на думата.
Ба, как уцели. Особено ''снишена'' го нацели в 10-ката.Снишена, винаги търсеща лекото и мекото.
Знаем се още от времето на Бастилията. Беше едно дребно с каскет, вдигнало пищов. Търчеше около мене, докато веех знамето.Ти си отбор @contra
Поне нотификациите излизат. Засега..Блинкара май са позанерви и напрай неква схема темата да не излиза в "нови постове".
Успяваш все още да привличаш внимание, Евала и ашкосум.Имам същото усещане за теб, излизайки от банята.
Напротив, държа. Дай обещание към теб, което не съм спазила. Може и на лични.
Ба, как уцели. Особено ''снишена'' го нацели в 10-ката.
Знаем се още от времето на Бастилията. Беше едно дребно с каскет, вдигнало пищов. Търчеше около мене, докато веех знамето.
Въобще не му вярвам на тозиГонзало избегал от затвора
Успяваш все още да привличаш внимание, Евала и ашкосум.
Ох, аз така се смея…Човече, точно по тоя въпрос е добре да замълчиш. На тебе така ти броди съзнанието, че дори да имаш какво да кажеш, не оставяш аудиторията с такова впечатление.
п.с. 5-те хиляди човека по затворите ли ще ги избират, за да ги наказват с литературния ти шедьовър?
Предполагам, че умееш и много други похвати?Снишавайки се?
И аз малко така, но не виждаш ли. Самата форумна героиня @nandibandi иска да ни събере. Тя иска да ни е кума, на книга. Подсъзнателно може би, незнам.Ох, аз така се смея…
На теб всеки ти прощава по дефолт едва ли не.
Всъщност жена ли си? Някой може ли да го потвърди?
Не, не - някой потребител може ли да го потвърди?
Ти още ли си тука ?"Информационна война". Как руски актьори се появиха в уж немски клип срещу помощта за Украйна
"Heil, Зеленски", казва жена в униформа пред портрет. Германско семейство тихо повтаря, докато е изнасяна покъщината му. Видеото с тези кадри е представено като германски протест срещу помощта, която страната оказва на Украйна. Само че в клипа няма нищо германско. А всички актьори са руснаци.www.svobodnaevropa.bg