мхм Да предположа ли че тези "реалистични" данни са от oryx или от бойните делфини в Черно Море?По реалистични данни
Забравил си натовските генерали, те сигурно от началото са поне 100-200Украинската армия прави неуспешни опити за настъпление от 4 юни. По реалистични данни въоръжените сили на Украйна са загубили над 43 000 военнослужещи и около 5000 единици различни оръжия, включително 26 самолета и 25 танка Leopard. Руският президент Владимир Путин подчертава, че украинските действия не са успешни в никоя посока.
Най-сетне да си проумееш какво предстои.Чакаме победата над Русия и репарациите..
Вътрешна информация от министър Тагаренко, нали?Най-сетне да си проумееш какво предстои.
Е, доста конкретно се говорише за схемата с храната в началото на годината, тогава си замина зам. министъра, а дедо Резников отърва кожата.. Но провала с контрата явно му намаза и на него ските. А подигравките в момента са към новоизбрания... щото докато хиляди "доброволно" мобилизирани украинци губят живота си... оня до момента известен с клипчето къде "блъска". Ма, сигурно е подходящ за поста, все пак е поставен от човек играещ роля на успешен главнокомандващ - зеления актьор.е, само това ли е?
Споменаха корупционни скандали, но нищо конкретно (по всяка вероятност не са един и два).
Един актьор бутна СССР, не си научихте урока и сега пак се подигравате на друг актьор, който е на път да направи същотоМа, сигурно е подходящ за поста, все пак е поставен от човек играещ роля на успешен главнокомандващ - зеления актьор.
Един актьор бутна СССР, не си научихте урока и сега пак се подигравате на друг актьор, който е на път да направи същото
В общи линии това пишеше и на другите места за двата министъра.
Провал няма, даже у повече от успешна офанзивата.Е, доста конкретно се говорише за схемата с храната в началото на годината, тогава си замина зам. министъра, а дедо Резников отърва кожата.. Но провала с контрата явно му намаза и на него ските. А подигравките в момента са към новоизбрания... щото докато хиляди "доброволно" мобилизирани украинци губят живота си... оня до момента известен с клипчето къде "блъска". Ма, сигурно е подходящ за поста, все пак е поставен от човек играещ роля на успешен главнокомандващ - зеления актьор.
А кой спасява задника на ссср след като Хитлер ги напада?В исторически план и Наполеон и Хитлер превземат Москва! След това се случва обрат и руска армия марширува и в Париш и в Берлин. Но за разлика и от французи и немци не пали столиците на западните държави!
Нищо не казвам, просто малко припомням исторически факти!
Пък, САЩ не помня да имат спечелена война, имат стотици започнати, но...
Провал няма, даже у повече от успешна офанзивата.
Но това няма да го чуете от гаварит масква
Предишният път е отнело няколко години, не знам кое те кара да си мислиш че сега ще стане за 2 месеца. И не знам за чий фантазии говориш, но аз самия от Май месец твърдя, че няма да стигнат до Крим тази година.Кои сме "ние" дето не сме си научили урока? Кой актьор бутна СССР?
Можеш ли да посочиш на картата пътя на сегашния актьор, да знаем, на къде точно са е запътил..
Виж файлът 30482
Само да отбележим, че Роботине все още не е точно "взето". А Пятихатки го загубиха вечерта, в деня, в който го "взеха".
Та, от "до лятото Крим ще е наш".. до Есента - фантазиите ти.
Жалко за хората дето ги гонят като псета по улиците, изпращани да "вървят по пътя" на зеленото актьорче.
Промени последните 2 думи с "петър едно от алиекспресс" и ще запазиш същия смисъл, който търсиш.Жалко за хората дето ги гонят като псета по улиците, изпращани да "вървят по пътя" на зеленото актьорче.
Я, да чуем, че ми стана любопитно?А кой спасява задника на ссср след като Хитлер ги напада?
кой?А кой спасява задника на ссср след като Хитлер ги напада?
Къв предишен път? Излез да те духне вятъра малко.Предишният път е отнело няколко години, не знам кое те кара да си мислиш че сега ще стане за 2 месеца. И не знам за чий фантазии говориш, но аз самия от Май месец твърдя, че няма да стигнат до Крим тази година.
Ми не точно.Промени последните 2 думи с "петър едно от алиекспресс" и ще запазиш същия смисъл, който търсиш.