Sky
Well-Known Member
Отношения между Армения и Русия 2 – Уикипедия
bg.m.wikipedia.org
Я дай дефиниция за ''нормални хора", че ми стана интересно. Кое му е нормалното на тва да бленуваш за ''големите топки'' на зеленски?
Абе, я да питам лево-лицемерите: ще спираме ли азерския газ, след като Азербайджан нападна про-щатската Армения?
С какво тва ще подобри жалкия ти животец? Кадиров ще бъде заменен от друг лидер, също верен на Москва - просто няма алтернатива на това. Така че, радвай се на смъртта на хората. Един ден всички ще ни споходи, но за някои ще си спомнят с добро. Дали ще си един от тях? Как мислиш?
И как това отговаря на въпроса ми?Отношения между Армения и Русия 2 – Уикипедия
bg.m.wikipedia.org
Абсолютно си прав!!!Арменците заложа на умрел кон.
Да е жив и здрав човекът, но дори да не е, ежедневието ни няма да се промени от факта. Няма незаменими хора, но има вечни интереси и Русия няма да допусне Чечня отново да прави проблеми. Тва трябва да ви е ясно - с Кадиров или без.Рамзан ÐадиÑов обÑви, Ñе е жив и здÑав
РоÑиÑÐ¸Ð°Ð»Ð½Ð¸Ñ ÐºÐ°Ð½Ð°Ð» в ТелегÑам на Рамзан ÐадиÑов бе пÑбликÑван видеозапиÑ, на койÑо лидеÑÑÑ Ð½Ð° ÑÑÑкаÑа ÑепÑблика ЧеÑÐµÐ½Ð¸Ñ Ð¸ ÑÑÑзник на пÑезиденÑа...dariknews.bg
Какво облекчение...Нанди, Крумов и Славчев, сипахте ли си?
Кво има да ми проясни, като си споделил продния фейк?
Търсене на евтина интрижка, а никой не казва, че участието на кокаинчик на форума е пълен провал.Още един пример, че Радев е двуличник. У нас - 'Крим е Руски' , в чужбина - ястреб.
Меже да видите в коментарите настроениято към него от родните мурZилки: