Трюдо може и да не се извини. Все му е таяГафа ако може да се нарече гаф, по-скоро си е било планирано:
Джъстин Трюдо се извини за публично похваления нацистки ветеран
"Това беше грешка, която засрами дълбоко парламента и Канада", заяви премиерътdnes.dir.bg
Те взимат пари. Всичко е наредВеликобритания е водила тайни преговори с Русия за войната в Украйна, съобщава британската медия Inews, цитирана от NEXTA Live.
Неофициалните срещи са се провеждали в продължение на последната година и половина на различни места, както във Виена, така и в Ню Йорк, пише Inews. Дискусията главно е третирала проблемите на сигурността, както и зърнения недостиг и ядрената заплаха.
Дам, "цивилизовният" свят се съсипа да подкрепя укрите обаче парата си е пара. Наште "експерте" само не схванаха, че колективния запад пак намаза ските на на народо населението по света. Но особено тук българопитеците са отявлени борци срещу Путин Лош
Украинците пак са атакували пазарче, за да избиват цивилни! Не им стигна предишното пазарче, ами сега и това!!
Явно след като не могат да стигнат руския флот в Абхазия си го изкарват на пазарчета, те са известни с това че бият по цивилни постоянно!
Къде е снимковия експерт да покаже сенките
Абе, странни са ми тия ресторанти и сладкарници. Тъкмо нещо се закучи с парите и помощите и ДУМ руснаците вземат да се прострелят в краката самиЗа туй ше да става въпорс.
Russian missile strike on Ukraine village kills 51 during memorial to fallen soldier
The attack was the deadliest in Kharkiv region since Russia's invasion more than 19 months ago.www.reuters.com
Не виждам кво да му коментирам, сенките са и ок. Зле са ватницте. Да бомбардират никому известно село Гроза тамън докато актьорчето целува дупенца в Спейн.
Абе, странни са ми тия ресторанти и сладкарници. Тъкмо нещо се закучи с парите и помощите и ДУМ руснаците вземат да се прострелят в краката сами
Конгреса ги отряза и Зеления написа веднага нов скеч...
Злите езици казват, че украинските въоръжени сили в Купянск са започнали нови опити за сплашване на населението, с цел да напуснат цивилните и да се преместят бойци в празни къщи и апартаменти.
Сред войниците се разпространява мнението, че през следващите дни ще бъде нанесен удар по хранителните складове за хуманитарна помощ, за да се дестабилизaт настроенията.
Първо, ще бъде възможно да се обвинят руските войски за това, и второ, ще кажат, че няма много храна и е по-добре да напусне за зимата.
Много прост тест за достоверност:Виж файлът 30801
Виж файлът 30802Виж файлът 30803
Най-малко 49 души са загинали при руски ракетен удар по Харковска област на 5 октомври(вчера), съобщи прокуратурата на Украйна цитирана от всички български медии. Зеленски осъжда остро нападението! Въпроса ми е, как това нападение се отразява от медиите? Как? Никой не споменава руски източници. Виждаме едни страховити кадри, казват, че има убито дете на 6 годинки и Русия мълчи. Или може и да отрича, но като нямам руски медии, как да знам? Те са пропагандни!
Ако това деяние се е случило много жалко, но скъпи журналисти моля давайте и обратната страна, така аз лично не ви вярвам. Много удобно точно сега, когато САЩ не гласуваха пари за Украйна, а и Европа видимо се умори от укретата да се случва това. Съжалявам но не вярвам да е случайност. В случайности вярват децата на западняците, ние сме расли по време на комунизъм и демократично либерален преход. Вярваме в това, което пипаме! Иначе другото може да е удобен холивудски сценарий!
Ако го напише Ню Йорк таймс, ще го кажат по БНР при ВолгинЧакаме до седмица Ню Йорк таймс отново да каже, че всъщност атаката отново е украинска, а родните пропагандни машини ще заемат обичайната си позиция ''пръднал в рейса".
Аз никъде не видях новина, че Унгария ще дава военна, а не хуманитарна помощ на 404. Може ли линк?Хванахте ли се за палците, че и Унгария ще дава помощ на Украйна?
Кои медии в Унгария са цензурирани? Може ли линк? Аз в отговор мога да ти дам пример с тонове заглушени медии в ''демократичните'' държави.Виктор Орбан от провалената демокрация Унгария да говори за свобода на словото - падам от смях.