Torbalan Trolski
Well-Known Member
От хардварето ли?Крейзитата и тука ли се преместиха, нормално де.

От хардварето ли?Крейзитата и тука ли се преместиха, нормално де.
Те следят ситуацията по форума, страшни хиени са.Крейзитата и тука ли се преместиха, нормално де.
Че то си е моя работа, ако искам и две ще си сложа.Ходи се бодни пак, че нещо разколебан ми се виждаш.
Те там са в пълна истерия, броят кой ракети кой е доставил на палестинците - Иран, Русия или КитайДори според броя на ракетите решиха, че това щяло да отслаби руските удари през зимата.
А реално повечето им ракети са самоделни Хамас и направиха смешен Железния купол на Израел...
Открих и един леко нормален там:
Аз малко съм объркан, в конфликта израел/Палестина не трябва ли да сме на страната на окупирания - Палестина?
И още:
Когато ЮАР провежда апартейд е много лошо. Когато Изрел прави същото, всички гледат в страни.
Но веднага им е обяснено колко са простиот твърдия елит там ...
Споко нищо не е това. Обявили са, че израелските воени няма да бъдат съдени каквото и да правят в Палестина.Снощи чувам по новините (да, бе, гледам понякога шибаните новини. Асенчо сега ще ме сдъвче), че ООН обявило спирането на водата в ивицата Газа за военно престъпление. А за Крим, където нацистите спряха водата през 2014г, дали са се произнесли по същия начин??
Лицемериооооо!!!!!!!!!!!!!!!!
Израел също не е много призната каот държава, btw.Палестина не е държава, btw.
Типичен палестинец.
![]()
Кажи на кой е де ама последните 3000 години не след 1947ма.На кой е била територията? На Палестинците ли? Я ходи чети малко.
Ами да. Всеки, гледащ новините заслужава остра критика. Ако не я получи, то поне не заслужава да му се обръща никакво внимание ако стане въпрос за това какво е видял там. Хората гледат филми, сериали и всякакви измислени истории. Това е нормално, всеки може да си губи времето както иска. Новините обаче имат претенцията, че са безпристрастни и описват реалността, което съвсем не е вярно и всеки трябва да го знае, включително гледащите този безкраен сериал. Новините са изключително пристрастни. Трябва да е пределно ясно, че медиите се държат от определени хора, които имат своите политически настроения и разбира се пропагандират тези си настроения през новините. С народни думи казано - който плаща, той поръчва музиката.Снощи чувам по новините (да, бе, гледам понякога шибаните новини. Асенчо сега ще ме сдъвче)
Ааааа, не си прав. По новините казват единствено и само истината.Ами да. Всеки, гледащ новините заслужава остра критика. Ако не я получи, то поне не заслужава да му се обръща никакво внимание ако стане въпрос за това какво е видял там. Хората гледат филми, сериали и всякакви измислени истории. Това е нормално, всеки може да си губи времето както иска. Новините обаче имат претенцията, че са безпристрастни и описват реалността, което съвсем не е вярно и всеки трябва да го знае, включително гледащите този безкраен сериал. Новините са изключително пристрастни. Трябва да е пределно ясно, че медиите се държат от определени хора, които имат своите политически настроения и разбира се пропагандират тези си настроения през новините. С народни думи казано - който плаща, той поръчва музиката.
Ако искаш да знаеш какво точно се случва еди къде си, най-добрия начин е да отидеш лично там и да видиш на място. Това очевидно не винаги е възможно, затова другия начин е някак дистанционно да разбереш мнението на местните. Всичко това трябва да е работа на репортерите, но както вече разбрахме, те не ходят по света да докладват какво се случва, а да докладват какво трябва да си мислим че се случва. Затова новините са не просто безполезни, а са направо вредни. Който пие от тая отрова всеки ден е крайно време да се замисли за смисъла на жалкия си живот.
Значи хората, и то най-вече американците трябва да се противопоставят на това. Най-малкото да протестират и да покажат, че не са съгласни с намесата на САЩ навсякъде. Но на американците не им пука, защото физически са толкова далече от случващото се, че дори не знаят къде на картата са тия държави с които собствените им политици постоянно се гаврят. Но въпреки всичките им опити да зомбират с измислените си новини собствения си народ и даже всички народи като цяло, реалността започна да лъсва и на все повече хора ще им стане ясно какво се е случва и дори какво се е случвало десетилетия наред.Айде сега мерим червено и зелено, като всичко е много по-просто:
Понеже никой не иска чифутите, те отиват и си правят държава (което е похвално) НО на чужда територия (което е кофти). Логично е изгонените от собствените им (свещени според тях) земи да са малко против. Дали Палестина е държава??? Ако беше призната за такава с ясно договорени междусъседски отношения с Израел, сега нямаше да коментираме неща, които не ни е работа да коментираме.
Въпросният конфликт е поредното доказателство как нарушаването на международното право под опеката на сащ създава войни, в които гинат цивилни.
А така. А ако слушаш и мен, ще излезеш малко от тоя форум да пипнеш трева (дето се вика) и да намериш някое по-полезно занимание, поне за час на ден като за началоАаааа, не си прав. По новините казват единствено и само истината.
Ти да не мислиш, че е приятно изживяване? Питаш ли ме като го покажат тоя нефелник, дето първото му име е Академик?
Истината е, че издържам малко, щото и мазохизма ми си има граници. После си гледам неща, които отговарят на моя мироглед. Напоследък гледам една щатска дерматоложка - много готина и забавна. Благодарение на нея изхвърлих половината мазила, дето бях складирала в банята.![]()
Ако ми видиш ръцете ще си глътнеш думите обратно.А така. А ако слушаш и мен, ще излезеш малко от тоя форум да пипнеш трева
Това да "пипнеш трева" означава да пробваш нещо ново, да излезеш малко от света в който се намираш. Ти може по цял ден трева да скубеш, но и това ако ти е постоянното ежедневие, то става ограничаващо. Тия дни се чудих що хората по село дето уж си имат природа, съседи (с които си говорят), спокойствие, и въобще неща дето липсват на тия от града... та тия хора от село има няма и все го удрят на деградация. Мъжете - пияници, жените - психясали клюкарки, децата - побойници. Бил съм на село и аз, та имам представа. В града всеки тръгнал да развива кариерата си и забравил за хората наоколо, на село пък ги удари скуката и се чудят какви дивотии да сторят. А то трябва баланс както винаги. На тия от града им трябва повече човешка комуникация, докато тия от село трябва да научат каква е предприемачество и развитие. Ти като човек от село трябва да се хванеш да измислиш какво друго да развиваш освен градината и къщата. Ако кажеш че не ти остава време за развитие, значи трябва да мислиш за оптимизация на сегашните дейности и така да си отвориш време. Но важното е, че това да се дърляш с хората по форумите не е форма на развитие. Рядко може да е някакво разнообразие, но най-често е просто губене на време. Същото бих го казал и на троловете по форумите, но те са безгранично прости и нямат капацитета да го разберат.Ако ми видиш ръцете ще си глътнеш думите обратно.
Асенче, кака е мултифункционална. Пипа трева, работи, върти къща и междувременно се дърля с разни хора по форумите.![]()