Украйна - Русия какво ви е мнението

Краят на човечността ли е това?

100%, аз откога разправям за трансхуманизма. Глей на Ноката аватаря например, жив киборг. Време е за метаживот.
(Само в тебе ми е надеждата; ти единствен публикуваш по темата, освен всичко.)

А анонимусите са ваксинирани всичките, сега получих информацията.

Той е над тия неща.

... а и гледа Ергенът в момента.
Много ми е важно да гледам всичко, което се пуска в тази тема.

Откакто нандито каза, че не ме иска съм решил да се запиша

Тя никой не иска, симпатиите към някой се изразяват в тежка хранилка. Нещо като да те изрита в топките и да ти се изплюе в лицето. Нарича го флирт.

Двата последни поста показват разликата м/у две реалности, битката м/у два свята: моя - циничен и саркастичен, сведен до животинска безчовечност, изразена в темата чрез системно демонстрирана нулева емпатия към трагедията на братските ни славянски народи; И тоя от горния пост - светъл и ефирен, пропит с реална съпричастност и тревога за упадъка на човечността.

Това е Първата Световна Пропагандна Война. Не помня някога да са се сблъсквали руските и американските/европейските тези по това кое е истина и кое не чак дотам. В момента Украйна яко произвеждат пропагандни видеа за износ и за локална консумация, руснаците съм сигурен, че не им отстъпват. Американските режисъори са в Украйна. В момента стратегията на Украйна е колкото военна, толкова и viral-на, да превземе социалната мрежа с кадри как техният народ е нарамил пушки и високи токчека и се бори. Което мен ме дразни, защото ще постави множество украинци под опасност, когато решат и те да се наредят по барикадите, без да им е там мястото, мислейки си, че политиците и инфлуенсърите са някъде там по другите барикади, а не на безопасно в бункерите.

Като човек, който е против тази война, не ми пречи да съм изумен, как руските зверства, които са напълно реално, се преекспонират по 1000 пъти, докато всички забравяме, че САЩ от втората световна насам не се е спрявла да прави войни, но те са някак си морални, а другите неморални.

Бизнесъм ми е в САЩ, имам работници в Украйна и ми е през за Путин, но реално малко ме е страх ако тази пропаганда подейства, накъде отива светът, защото никой няма да може да каже копче на САЩ след това и ще си бетонират мястото като диригенти на свтовната политика, която дори в момента са яхнали прекалено добре.

ПуснАх статийката със съзнанието, че съм с лимитирани интелектуални възможности, а то се оказа, че вие с Митето сте по-зле и от мене. Дано поне сте хубави, че да не е загубата пълна.
Ба, и тъп съм, и грозен.:)
Много лъжеш. Хората па един тийзър трейлър пуснат, а тебе и тва те мързи да направиш. Ще пусна днеска, па нощеска и... накрая: "земи тва дърво" стана работата.
Не съм лъгал, честен човек съм! Видяла си вече гледам, пълния чайник ("3.продължава" и "3. продължава още" са ти актуално интерсантните чаени чаши).. № часа съм си играл нощеска, ай ша ти са и незнай!:) (Дано поне съм се доближил малко до конкретиката на бат Панко от коментираната горе статия, дет нахейтих:))

Айде:)

Реално има ли бежанци към Русия, или всички напират към ЕС?
Що ли така, явно веднъж руснаците усетили свободата, не искат да се връщат към Кремълската диктатура

Това е Първата Световна Пропагандна Война. Не помня някога да са се сблъсквали руските и американските/европейските тези по това кое е истина и кое не чак дотам. В момента Украйна яко произвеждат пропагандни видеа за износ и за локална консумация, руснаците съм сигурен, че не им отстъпват. Американските режисъори са в Украйна. В момента стратегията на Украйна е колкото военна, толкова и viral-на, да превземе социалната мрежа с кадри как техният народ е нарамил пушки и високи токчека и се бори. Което мен ме дразни, защото ще постави множество украинци под опасност, когато решат и те да се наредят по барикадите, без да им е там мястото, мислейки си, че политиците и инфлуенсърите са някъде там по другите барикади, а не на безопасно в бункерите.

Като човек, който е против тази война, не ми пречи да съм изумен, как руските зверства, които са напълно реално, се преекспонират по 1000 пъти, докато всички забравяме, че САЩ от втората световна насам не се е спрявла да прави войни, но те са някак си морални, а другите неморални.

Бизнесъм ми е в САЩ, имам работници в Украйна и ми е през за Путин, но реално малко ме е страх ако тази пропаганда подейства, накъде отива светът, защото никой няма да може да каже копче на САЩ след това и ще си бетонират мястото като диригенти на свтовната политика, която дори в момента са яхнали прекалено добре.
Едно от нещата на които се чудя от самото начало е защо руските медии като цяло мълчат. Новините им са в един такъв телеграфен стил.

Ремайна е там. Дано се е подготвил с букет ;)

"Някакъв умник казал по телевизията, че ако превземат Одеса, следващата цел на руснаците щяла да бъде Варна.
Тъй че, ако вярват на идиотщини, варненци трябва да готвят букетите."

Горе