Украйна - Русия какво ви е мнението

Кажи го на тея в ООН или те са ОК само когато гласуват срещу Русия. 😉
Толкова са гнусни и противни и жалки с шибаните си двойни стандарти. Отвратена съм от всички международни институции. Всички до една са секретарки на сащ.

1699013959914.png

Както казах, смислово няма разлика, няма палестинци и няма желание за палестинска страна. Има караници на кой е земята, а израел става общия враг за момента, след като го заличат пак ще си се карат по между си. Демек конфликта си го има с или без Израел, те само се възползват и си създават отново страната на земята на която е била преди.
От какво бил казъл.. минахме на смислово.

Намира се във вестника, а господина е имал 2 години в които да опровергае "промивката" от статията ма кат гледам не го е направил, демек фантазията за некви наместени неща и тн. си е само твоя.

Виж файлът 30961
Т.е. някак си фантазираш, че неква статия в малък вестник... от чужда държава, през 77ма е стана вайръл и е стигнала до него, че да я опвергава ли.. Ооо, чеки, чеки, то тва е било интврвю, тоест той тия неща ги е казвал на място, пред журналето... Нали така твърдиш..

Screenshot_20231103-130551~2.png

Чей да приключим в стил "ИгрЕ на волята"

След като премина не леко през трасето, нашия участник най-накрая стигна до пред-последния етап, където най-накрая сподели оригиналната статия. За да се докаже пред племето, че не е толкова лесно да бъде напраЕн за смях.. трябваше да реши елементарен пъзел.

За да го реши, е нужно само да покаже коя част от статията е интервю, и да подчертае думите цитирани от него в началото на надпреварата.

Със събраните гролшове, обаче може да си купи допълнително локум и да продължи мъките си.

От какво бил казъл.. минахме на смислово.
Ми то смисъла е важен, а той е един и същ, изкаран не изкаран от контекст, редактиран не редактиран това което казва си остава същото. Тва драматизиране, че в първия цитат не било в същия словоред не виждам кво печелиш с него, освен да показваш че нямаш друг аргумент.

Ако ти кажа "Прост си беше и прост си остана" и някой го предаде като "Остана си прост, той такъв си беше и преди" има ли няква промяна или е едно и също?

Т.е. някак си фантазираш, че неква статия в малък вестник... от чужда държава, през 77ма е стана вайръл и е стигнала до него, че да я опвергава ли.. Ооо, чеки, чеки, то тва е било интврвю, тоест той тия неща ги е казвал на място, пред журналето... Нали така твърдиш..
Той е дал интервю за тоя вестник бе г-н Алексиев, на база на тва интервю е написана статията, а в нея са цитати от същото интервю. Четене с разбиране ли беше или на пъзелите ти е трудно?

Последно редактирано:
Ми то смисъла е важен, а той е един и същ, изкаран не изкаран от контекст, редактиран не редактиран това което казва си остава същото. Тва драматизиране, че в първия цитат не било в същия словоред не виждам кво печелиш с него, освен да показваш че нямаш друг аргумент.

Ако ти кажа "Прост си беше и прост си остана" и някой го предаде като "Остана си прост, той такъв си беше и преди" има ли няква промяна или е едно и също?
Цитата си е цитат, кой какви изводи си прави е съвсееем друга материя.

Той е дал интервю за тоя вестник бе г-н Алексиев, на база на тва интервю е написана статията, а в нея са цитати от същото интервю. Четене с разбиране ли беше или на пъзелите ти е трудно?
Явно избра да си купиш локум.

Виж най-горе, в дясно на файла със статията дето си прикачил, би ли споделил кво пише там. МерсЕ.

Цитата си е цитат, кой какви изводи си прави е съвсееем друга материя.
Смисъла на казаното от мюслито е един и същ, а това е важното в случая, ма кат нема аргументи се хващаме за цитата.

Явно избра да си купиш локум.

Виж най-горе, в дясно на файла със статията дето си прикачил, би ли споделил кво пише там. МерсЕ.
Не виждам проблем в написаното, кажи си ква ти е новата фантазия, не се срамувай.

@NovaPS Според теб в Библията на кой народ е дадена територията.
Някой може да отговори и да приключи темата
Темата не беше ли за "военните действия" в Русия? Или се оказва, че русофилите са и джихадисти. Няма да се учудя. ;)

Толкова са гнусни и противни и жалки с шибаните си двойни стандарти. Отвратена съм от всички международни институции. Всички до една са секретарки на сащ.

Виж файлът 30964
Тази ненормалната абонирана за страницата на руското правителство. Чети и пълней там. Няма оправия. Само не ни споделяй глупостите им. Скоро сигурно и тази страница ще им затворят, щото много "истина" се лее от там. :D

Темата не беше ли за "военните действия" в Русия? Или се оказва, че русофилите са и джихадисти. Няма да се учудя. ;)

Тази ненормалната абонирана за страницата на руското правителство. Чети и пълней там. Няма оправия. Само не ни споделяй глупостите им. Скоро сигурно и тази страница ще им затворят, щото много "истина" се лее от там. :D
Джихадисти ?
Ти чел ли си Библията ?

Джихадисти ?
Ти чел ли си Библията ?
Кое точно те затрудни?

Що ти като си я чел много ли си разбрал какво пише?

Кое точно те затрудни?

Що ти като си я чел много ли си разбрал какво пише?
Това което съм чел - да!
Какво общо има това с Библията и въпроса ми ?

Смисъла на казаното от мюслито е един и същ, а това е важното в случая, ма кат нема аргументи се хващаме за цитата.
Ма как да не е един и същ... Аргументи за кво? Казал ли е това дето цитира в началото или не? Що ви е толко трудно да отговаряте на елементари въпроси?

Не виждам проблем в написаното, кажи си ква ти е новата фантазия, не се срамувай.
Аз не та питам дали виждаш проблем, а дали моЕ да споделиш кво пише там.

Интервю е в нечия промита фантазия...

@NovaPS Според теб в Библията на кой народ е дадена територията.
Някой може да отговори и да приключи темата

Кво значи дадена? Абрахам два пъти се опитвал да се засели в Ханаан и двата пъти бягал в Египет заради глада. Там, под стряхата на Фараона се е развило семейство Израелови...

Мейнстриймът постепенно минава на вълна "Fuck Ukraine"...

Темата не беше ли за "военните действия" в Русия?
Беше, ама на евроатлантиците хич не им се говори за "успехите" на великата украинска перемога, та смениха плочата. Е, и някой тупан като теб от време на време се включва неподготвен (както и на всяко друго място).

не беше ли за "военните действия" в Русия
По принцип се води, че са в Украйна, но правилно си схванал - в руските (новите-стари) територии се водят военните действия.

Я дай за китайските Лади - там ти е силата.

Беше, ама на евроатлантиците хич не им се говори за "успехите" на великата украинска перемога, та смениха плочата. Е, и някой тупан като теб от време на време се включва неподготвен (както и на всяко друго място).
Що да не им се говори?
А и на никой не му се говори за две лайняни нации. На мен лично ми се говори за комплексираното джудже. И бъгавата нация зад гърба му. ;)

По принцип се води, че са в Украйна, но правилно си схванал - в руските (новите-стари) територии се водят военните действия.

Я дай за китайските Лади - там ти е силата.
Води се и в Русия....скоро очаквайте протести, и тук таме някой пак паднал от прозореца. :D Да шибания СССР. ;)

Що да не им се говори?
А и на никой не му се говори за две лайняни нации. На мен лично ми се говори за комплексираното джудже. И бъгавата нация зад гърба му. ;)
Айде пак биполярното те натисна. Лекувай се, бре. Опасен си за себе си и околните 😆

Горе