Krumov
Well-Known Member
За какво ти става тъжно и мъчно???хем отново ми стана тъжно и мъчно..
За какво ти става тъжно и мъчно???хем отново ми стана тъжно и мъчно..
Тогава ще използваме постове като този вместо вицове.Е затова идва Путин, за да забрани пак вицовете, дано се сети и за братска България ако не се сети ще му се помолим, дано ни чуе и освободи.
О, те имат много ясна представа и за двете. Защото не е възможно да са толкова глупави за да не виждат каква е реалната картинка. Проблема е, че в през годините пропагндата се е набила така се набила в главите им и успяла да се превърне в реалност за тях.Погрешната ви представа за Путин и политиката му
За какво ти става тъжно и мъчно???
Тоест Русия не трябва да има интереси и изцяло трябва да се съобразява с интересите на САЩ и НАТО? Имаш нагледен пример какво се случва в България при такъв сценарии.За "интересите" на РусияПутин: Готови сме за разговори, но интересите на Русия не подлежат на преговори
"В бойна готовност е поставено оръжие, което няма равно на света", заяви руският президентbtvnovinite.bg
Не харесваш или не вярваш в НАТО и ЕС - необразован селяк...Що така само хората с минимални доходи или под средната работна заплата са анти нато и ЕС е отговор обвързан и с образованието. Съответните индивиди и разбирасе с времето отделящи за постове вместо да се развиват...
Абе, щатите се ужасяват от самостоятелна и силна Европа. Европа няма финансова мощ да създаде собствен силен военен съюз ли? На Европа САЩ не и трябва. Но САЩ без Европа къде са?Не харесваш или не вярваш в НАТО и ЕС - необразован селяк...
Не харесваш или не вярваш в Ковид и Светата ваксина - необразован селяк...
Да ти имам логиката....
Тя идеята им е хубава како е била хубава и идеята за комунизма преди 100 години. Но и двете са опорочени още при създаването си. Една държава измсуква ресърсите на малките държави членки на ЕС. Самият съюз в сегашната си форма не се различва много от всяка диктатура, но много добре прикрит под маската на социалните ценности и равенството.Еми ето на, аз като идея го харесвам
То ако беше класическа диктатура... Това е извратена форма някаква.Тя идеята им е хубава како е била хубава и идеята за комунизма преди 100 години. Но и двете са опорочени още при създаването си. Една държава измсуква ресърсите на малките държави членки на ЕС. Самият съюз в сегашната си форма не се различва много от всяка диктатура, но много добре прикрит под маската на социалните ценности и равенството.
Е не е лошо да си селяк лошо е да си необразован селяк!Не харесваш или не вярваш в НАТО и ЕС - необразован селяк...
Не харесваш или не вярваш в Ковид и Светата ваксина - необразован селяк...
Да ти имам логиката....