етерИум
Well-Known Member
Знам ти тайната. Само аз я знам. (една от тайните.)Стига си обърквал аудиторията с тия киборги. Много прескачаш хронологията. Тука сме още на ниво ''ватниците са тор за картофите в украйна''.
Говориш с някой тука, спориш яко, карате се и изглежда, че той ти е напълно ясен, скарани сте и няма връщане назад. Обаче другия път, или по-другия, се случва пак да говориш с него, все едно отначало, все едно не сте се карали, все едно си забравила. И тва се случва многократно. (После пак се карате, и пак се повятаря.)
Те, тука повечето, или всички (ако приемем, че аз съм ТОПА на ТОПА и сам Аз, аз аз знам) си викат "Лелей, тая ква е проста... Скараха са, ядоса му са, знае го къв е/ква е, и сега, все едно не е било, пак говори с него все едно отначало. Тая или забравя като кокошка, или е супер наивна или тъпа". Неш такова си мислят.
Но не е тва. Тва е от заради медитативките/влиянието на изтичната филисофията - рестартираш и не ги усещаш нещата така, както ги/или биха ги усетили тия, дет не рестартират.
Знам. аз ти казах.