Украйна - Русия какво ви е мнението

Смяната... при нас. :)

Не викай простото,то само се обажда!!

В автобус се чува блеене на овца. Всички се оглеждат.
Накрая някакъв вади телефона.
- Кажи слънчице.

Скандал в Кремъл! Владимир Путин тръшнал вратата на Моди след негов коментар за войната в Украйна​


Най-малко двама индийци са загинали в Украйна, заяви телевизионният канал, като добави, че между 30 и 40 индийски граждани могат да служат в руската армия.


Кремъл не е коментирал съобщенията, че Путин и Моди уж са постигнали споразумение за предсрочно уволнение от руската армия на индийски граждани, вербувани там "по погрешка".




09.07.2024_13.40.52_REC.png09.07.2024_13.40.52_REC.png
 
Последно редактирано:
Последно редактирано:
А па тоа!

Сайта Водолаз още ли не е осъдил пускането на бомба над онко болни деца?

Я дай да ти видим мнението за целенасочения бомбен удар по детската болница в Белград 99-та година??? Мани ги циганите в Газа - там не са деца, а ''араби''. ;)

Да доказваш, че ПВО-то на укрите е ударило болницата, не е като да казваш, че болните деца сами са бомбандирали болницата, ама нали... курвенските ви гьобелсови номерца.
В момента не говорим нито за Белград, нито за Газа.
А за видеоматериалът с руската Кх-101 (Kh-101).
Интересното за тази ракета е, че в началото на годината стана ясно, че е бъкана със западно оборудване въпреки санкциите.
 
Интересното за тази ракета е, че в началото на годината стана ясно, че е бъкана със западно оборудване въпреки санкциите.
Е ми значи е ясно кой е виновен, янките са я насочили чрез тяхната супертехнолгия.
 

"Уолстрийт Джърнъл": Високотехнологичните оръжия на САЩ работят срещу Русия, засега

Артилерийските снаряди Excalibur направиха чудеса, когато се появиха на бойно поле в Украйна през лятото на 2022 г. Насочваните с GPS снаряди поразяваха руските танкове и артилерия с хирургическа точност. Но това не продължи дълго, пише "Уолстрийт Джърнъл".

Само след няколко седмици руската армия започна да се адаптира, използвайки мощни средства за радиоелектронна борба. Тя успя да създаде смущения на GPS насочването и взривателите, така че снарядите или се отклоняваха, или не успяваха да се взривят, или и двете. Към средата на миналата година боеприпасите M982 Excalibur, разработени от RTX и BAE Systems, са станали практически безполезни и вече не се използват, твърдят украински командири.


Според украинските военни руските средства за електронно противодействие са намалили значително точността на управляемите с GPS ракети, изстрелвани от системите HIMARS - оръжие, на което се приписва заслугата преломния момент в конфликта в полза на Украйна през лятото на 2022 г.

Една съвсем нова система - наземна бомба с малък диаметър, произведена от Boeing и шведската компания Saab - е напълно изведена от употреба, отчасти заради руската електронна война, твърдят украински и западни представители. Тя вече не се използва в Украйна, тъй като се очаква сериозна модернизация.

Въвеждането на западни оръжия там показа, че това, което е можело да проработи срещу армията на Саддам Хюсеин, талибаните или бойците на ИДИЛ, няма непременно да проработи срещу съвременно въоръжените сили на Русия или Китай.

"Вероятно сме направили някои погрешни предположения, защото през последните 20 години използвахме прецизни оръжия срещу хора, които не можеха да извадят нищо срещу това... Сега го правим срещу равностоен противник, а Русия и Китай имат такива възможности", каза бившият командващ на американската армия в Европа Бен Ходжис.
 
В момента не говорим нито за Белград, нито за Газа.
Именно! Не говорим, защото сте лицемери. Щом не говорите за стотици хиляди убити палестински деца, няма да говорите и за болница, в която НЯМА убити деца.
 
Кой канал?. канализация? ;)


Ами викай внучката да намери канала... то с тия канализации,отиде та се видя.... 😁




Именно! ... стотици хиляди убити палестински деца,

Лъжеш като мангасарка,запенила си се,,изчисти си пяната!!


УНИЦЕФ обяви колко деца са загинали в Ивицата Газа 18 април 2024, 06:18 часа

https://www.actualno.com/america/un...-sa-zaginali-v-ivicata-gaza-news_2204337.html

Над 13 800 деца са били убити в Ивицата Газа от началото на войната на 7 октомври, според изпълнителната директорка на Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ) Катрин Ръсел, предаде БГНЕС.

408146095_839143148217557_1218630416217660081_n.jpg
 
Последно редактирано:
Ами викай внучката да намери канала... то с тия канализации,отиде та се видя

Да, очевидно беше, че си измисляш. Не можеш да посочиш дори измислен източник на тъпите си бълвочи.

УНИЦЕФ обяви колко деца са загинали в Ивицата Газа 18 април 2024, 06:18 часа
Разбира се, че не са ми точни данните - милиони са, защото визирам умишлено убитите палестински деца през целия период на чифутската окупация на Палестина. Само за последните 9 месеца чифутите са унищожили 3 детски болници в Газа - за тях не ви пука, нали?
Нямате право да се правите на морални стожери. В коментарите си за удара по детската боолница в Киев, вие сте водени единствено и само от омраза, а не от загриженост за децата. Ако наистина ви пукаше за децата, нямаше да ги делите по етнически принцип и според това кой ги убива.
 
Малко смислена и полезна информация, преди да нахлуят служителите и да задръстят темата с комунистически лозунги и безпринципен хейт:

1720679766849.png
 
А за видеоматериалът с руската Кх-101 (Kh-101).
Интересното за тази ракета е, че в началото на годината стана ясно, че е бъкана със западно оборудване въпреки санкциите.

Кой видеоматериал? От канала, свързан с централната ВиК мрежа???

1720683214256.png
 
 
2a5a229d084687ff394cb4f09623d5b4.jpg
 
beb6dba3d3813ddf565aff2f7442f860.jpg
 

Какво са си казали, според ''канала'':

Радев: Какво хубавко си беше през комунизма, а?

Данчо: Мда. Тате беше полицай и мразехме религиите, ама на 18 реших да стана поп, та да мога свободно да убивам хора под предтекст, че са разколници - не ми даваха да го правя по дискотеките...

Радев: Митрофанова даде ли инструкциите за днес или аз да ти пусна някои задачки?
 
Кой видеоматериал? От канала, свързан с централната ВиК мрежа???

Виж файлът 33205
Разбираемо е, че като жена те боли за нещастните деца и всячески се опитваш да потиснеш надигналите се съмнения в душата си относно каузата, коята защитаваш.
 
Разбираемо е, че като жена те боли за нещастните деца и всячески се опитваш да потиснеш надигналите се съмнения в душата си относно каузата, коята защитаваш.
Нормалните хора нямат съмнения относно каузите които защитават. В случая дори няма кауза. Има една страна която: Казва ако не спрете да ръчкате където не ви е работа ще има последствия. И друга страна която: Можем да правим каквото си искаме, щото сме голямата работа. Сега виждаме резултата от ръчкането колко точно е голяма работата.

Съответно се случват и договорки на друго ниво извън ползрението на медии и общество. "Цивилизования" свят има традиции в пропагандата и за това има по-лъскав имидж. Реално за една нощ нещата могат да се променят и Русия отново ще бъде най-добрия другар на САЩ а Покрайна поредната разпарчетосана държавичка.
 

Горе