Украйна - Русия какво ви е мнението

Ти въобще не си вдянал за какво е спора, не се и учудвам де, то не е за пърив път.
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

От въпроса за мойте фантазии стигнахме до това, че не съм разбрал за какво е спора.... Ок така да е, добра маневрва обаче ненужна ;)
 
Ами очевидно не си, щом ми даваш за пример жертвите и престъпленията за периода 44-89. Спирай се най-добре, стига маневри.
Давам ги пример точно за дните през така наречената "окупация" а ти къде ги слагаш си е твоя фантазия. Така е посочено в статията така ти го казвам:

...До края на 1944 г. са избити над 30 000 кметове, учители, свещеници, полицаи, нисши военни чинове, дребни търговци и изобщо по-видни и необходими за обществото хора по места....
 
Първо беше в статията, сега заглавието, не ти е лесно и на теб...
Режим бита лисица веднага. Дал съм ти заглавието на статията. Обясни ми само едно нещо не е лу уморително да се правите на малоумни? Толкова ли добре плащат?
 
Съветската окупация: Над 30 хиляди избити и 220 хиляди в лагери
...До края на 1944 г. са избити над 30 000 кметове, учители, свещеници, полицаи, нисши военни чинове, дребни търговци и изобщо по-видни и необходими за обществото хора по места....
В статията е конкретно е посочено за “окупаторите”
Дал съм ти заглавието

Почнахме от заглавието, после минахме през цитати от статията, после пак статията, накрая пак се върнахме към заглавието. Ще оставя на теб да го формулираш тоз режим...

За клик-бейт не си ли чувал? Заглавията умишлено се изопачават и хиперболизират. В статията някъде написано ли е "Съветската армия изби десетки хиляди българи", както твърдеше ти?
 
Тоест от съществено значение от 152 случая да се докарта до 155 нищо, че пак няма да паснат на пропагандата за десетките хиляди 😆
От съществено значение е, да се хване че не всикчи престъпления са описани в списъците.
В антируските ви среди това се върти от години ;)

Съветската окупация: Над 30 хиляди избити и 220 хиляди в лагери​

Тоест показвам ти пропагандата. Какво ти си фантазираш, че твърдя е съвсем друго нещо. Навсякъде из нета се говори за хиляди, не за десетки или стотитици. Фактите обаче са за 150-160 инциденти при който дори е понесена наказателна отговорност. Знам, че не се връзва с имиджа на лошите "окупатори" и разваля наратива ама това е положението. Ако сложим на кантара документираните случай на избити цивилни от преди 1944-та нещата отиват на доста по-зловеща картинка.
 
Край, е ся ватенките го закъсаха и изгубиха войната. Заминаха всички складирани чипове от украински перални. Въй, въй, въй...
 
Така ли си го фантазираш? То го има какво точно е казал "внасял се смут в населението", "а от друга страна" "злонамерените врагове...".
Е, дали си го фантазирам? Ти сам го цитираш какво е казал.. ето ти пример за фантазия:
1726678248327.png

"смут в населението" -> населението щело да си промени мнението за "освабадителите". Няква анкета ли си провел? Ти си знаеш.

Спора не е дали са хванати и осъдени, а че има престъпления, които не са описани в списъците.... непълните. Който има акъл за 6ст. ще схване какво имам предвид.
Всъщност спора от преди година беше за фантазията, че тия номерираните списъци не са част от големия.. тоя спор го изгуби.

1726678579263.png

Сега чакаме другите "доста" трицифрени..
1726680550701.png
 

Горе