Украйна - Русия какво ви е мнението

Секва плява, а не чухме нищо за плана на кокаинчик за ''победа''. Точката за подаряване на всички полезни ресурси на страната буди особено любопитство.
 
Плана винаги е бил ясен - бой по московията по главата.

Я ми припомни какви бяха четирите точки заради които орките нападнаха Украйна? Кви бяха целите 🤣 🤣 .

Някой да ги пусне да се посмеем, че не мога да намеря точните думи на руския джуджак Капутко - за демилитаризацията, разоражаването, и НАТО.


Московлиите ще ви бият с ХУ* по главата както тебе са те били като малка в кръчмата.
 
Последно редактирано:

24 февруари​


В обръщението си Путин казва, че няма планове за окупация на територията на Украйна и заявява, че подкрепя правото на народите на Украйна на самоопределение. Путин също така заявява, че Русия се стреми към „демилитаризация и денацификация“ на Украйна и призовава украинските войници да свалят оръжието.

В рамките на минути след изявлението на Путин са съобщени експлозии в Киев, Харков, Одеса и Донбас.[6] Украински официални лица твърдят, че Русия е разположила войски в Одеса и Мариупол и е изстреляла крилати и балистични ракети по летища, военни щабове и военни складове в Киев, Харков и Днепър.[7][8][9] Военни превозни средства влизат в Украйна през Сенкивка около 06:48 часа местно време
'


аххахахахахахаха "В обръщението си Путин казва, че няма планове за окупация на територията на Украйна"

Намерих го, пускам да се посмеем
 
Денацификация + демилитаризация - 2в1

1657849456-281137095-7427476503993189-3454125123124040391-n-1.jpg


Планът се изпълнява перфектно. Просто, когато нямаш за цел да избиваш цивилните като мръсен чифут, нещата стават малко по-бавно.
 
Знаем, за 2 години всичко перфектно и по план. Даже решиха да и преотстъпят от руската територия. Ще цъфнете и ще вържете московиите, спокойно.

https://dnes.dir.bg/svyat/rusiya-te...s-balistichni-i-krilati-raketi-yars-i-kalibar

Пуснали са копиум и хопиум за форумната вата.
:hankey: 🤣 Стискайте палци да успеят със Сатана/ Сърмата - че последните 6 пъти, не могат ги подкарат 🤣 . Ако не броим случая с 60 метровия кратер на космодрума - поне е запалила 🤣

Hours before the likely time of the missile explosion last week, the chairman of Russia's State Duma suggested a nuclear-tipped Sarmat missile could reach the seat of the European Parliament in Strasbourg, France, in three minutes



Гледам Химарсите пак са се разписали. Направо изораха цялата нива и обогатиха почвата с тор.
:D
 
Последно редактирано:





Разлика с орките от форума няма - първите две - все едно радиото са пуснали. Шапиро колкото и пъти да им отговаря, онез си четат нещо в главата без изобщо да ги интересува какво.

Много добри позиции БШ, особено като кажат "окупираната" палестина, и ги накара да кажат, коя част от палестина е окупирана, и те без да се усещат, че аргумента им свършва, казват : "цялата" 🤣 . И с втората световна Англия и Германия - сравнението за жертвите, беше много добро, таз глупавата, даже не знае дали Англия са убили цивилни в Германия от бомбандировки...

Е това е с една идея по-грамотно.

"You can't attack them because they're hiding behind civilians."Then literally every aggressor in the world will adopt that strategy. How do these idiots not see that?"


Оле майко. Как решават тез идиоти, че имат аргумент изобщо, и че са прави и застават публично да говорят. Не ми го побира ума, да се изложиш така пред целия свят.
 
Последно редактирано:
Бен Шапиро е ционист до мозъка на костите си, така че може да ходи да го духа! Това, че си избира да спори с безмозъчни американчета по кампусите, като нашия гном тука, не го прави последна инстанция. Чакам деня, в който ще се изправи срещу Меди Хасан или Басем Юсуф.

А междувременно малко факти:

1729322528954.png
 
Още една хлебарка е прочистена и пратена при аллах.

На всички ни е ясно, че не си прочел нито една книга от живота си, ама поне виж в редит дали има нещо за гръцката митология белкем ти разкажат за хидрата :D
 

Горе