Украйна - Русия какво ви е мнението

Путина са уплашЕ, че Масква ше падне и побърже да честити на ДоналдДък.

Путина са уплашЕ, че Масква ше падне и побърже да честити на ДоналдДък.
А чу ли колко пъти казА, че е мъжествен, че е голем мъж?

Интересно ми е дали чичко Сорос и там другите глобалисти предвидиха тоя страничен ефект от имиграцията/глобализацията:

Сега как децата и внуците им ще се разхождат из европейските улици, не знам :rolleyes:

Интересно ми е дали чичко Сорос и там другите глобалисти предвидиха тоя страничен ефект от имиграцията/глобализацията:

Сега как децата и внуците им ще се разхождат из европейските улици, не знам :rolleyes:
Все по-брутално ще става. Ще има извращения и с демократи и с либерасти ще е като риалити да ги гледаме как се отмятат и сменят боята.

Последно редактирано:

Според мен Еврайците трее да метнат няколко боНби по амстердамските болници, ей тъй, да прочистят тунелите.

Според мен Еврайците трее да метнат няколко боНби по амстердамските болници, ей тъй, да прочистят тунелите.

Не съм чул холандците да правят терористични атаки и да трепят цивилно население както други които визираш без да споменаваш.
Още повече в идеологията им, от самото и раждане да е заложено да се учат да убиват цивилни. Споко, друг луд като путя няма - да почне война в Европа и бомбандировки - спокоен бъди.

За Тръмп - сигурно съм единствения от тук, който следи и едните и другите - от нахлуването в Капитолия.
Републиканците от както Тръмп се появи - много голямо разделение - май никога не е имало такова, в модерно време - откъм идеология.

Крайно ляво и крайно дясно - разлика няма, който не вярва - намерете си контент и сравнете мисленето на демократите и републиканците - няма много разлики.

Тръмп говори много, особено много глупости като е в кампания, после утихва и се прави на чалнат.
Най-лошия вариант, който виждам, и то наистина лош - е Тръмп да събере Зеленски и Путин - и да мъдри как руските орки да се разкарват от европа - не реалистично - няма да се навият САЩ да са гарант в това, пък и украйна крим няма да даде.

В реториката да спре наистина войната - ако ги събере и блатните се изнесат от крим включително - ще е много голяма победа за него - но не го виждам.

Другото, което е - Тръмп колкото и чалнат да е - споменяте ли си как е имал предложение ИСТИНСКО - с генералите от военните бранчове - да стрелят с Томахоук ракети по мексиканските картели - бързо са му обяснили, че не стават така нещата - та поне не е диктатура и решенията не са еднолични спрямо важни проблеми.

Ей го и Тръмп за WIKI-леакс - от предизборното: АЗ ОБИЧАМ WIKILEAKS, до : НЕ ЗНАМ КАКВО Е WIKILEAKS

A, впрочем Тръмп е подписал ( оторизирал по точно ) убиването на Асанж - тоест ауторизацията за убиването му и изготвянето на план как да го ликвидират в посолството в UK. Та Тръмп не е много добър в предизборните си реторики - говори каквото му е удобно и реднеците искат да чуят.

А и Републиканците обичат да стартират конфликти - Буш старши, младши - не знам какво радване имат точно русофилите - републиканците са доста по-крайни в "QUESTIONABLE" решения - особено относно външната им политика.

Демократите много ама много загубиха гласуващи от wikileaks видеата от Афганистан и Ирак - това направо и еб* майката - но доколкото отвори очите на много хора - видеата, затвориха очите на много - говоря за wikileaks документите и видеата как стрелят + комуникацията на разни пилоти на самолети / хеликоптери / дронове - Аз не смятам, че под републиканците би имало значение и разлика за въпросните от видеото - пак биха правили същото - тогава просто САЩ не само бяха отишли на война да свалят режими и терористи - си беше отмъщение - от обикновенния войник, до генералите - грозна картинка, дали справедлива - кой знае.

Дестини има колкото изтрещели дебати с републиканци, толкова и с лефтисти - сеира винаги е гарантиран, и наистина разлика няма - крайно левите и десните са едни и същи идиоти.

LOL ей ги и другите.

Русия ще върне Крим?!?!?! Така не се бях смяла от времето на ''призкара ка Киев". 🤣 🤣 🤣

украйна крим няма да даде
За да дадеш нещо трябва да го притежаваш. Иначе ме кефи малката буква де :D

Републиканците обичат да стартират конфликти - Буш старши, младши
Нали, а Барак Обамович получи нобелова награда за мир.

От екипа на Тръмпи коментирали ситуацията в Украйна и казали, че украинците трябва да забравят за връщане на Крим ;)

Последно редактирано:
Gb2rPFNbwAI-9g0

Дестини има колкото изтрещели дебати с републиканци, толкова и с лефтисти - сеира винаги е гарантиран, и наистина разлика няма - крайно левите и десните са едни и същи идиоти.
Дестини е професионален провокатор - вади си хляба от това да е крайно дразнещ.
Даже в КивиФармс има акаунт, с единствената цел да събира колкото се може повече хейтъри и зрители.

В деня на изборите излъга xQc (който е уникално тъпо парче) да заложи 700к на победа на Камала.

Честити ви 35 години ''демокрация''. Разликата е, че сега диктатурата се упражнява от другата страна на пердето.

Изведнъж натовците получиха прозрение за това което си говорим още от началото:

Конфликтът между Русия и Украйна ще завърши с това, че руският президент Владимир Путин ще получи 20 процента от територията на Украйна, прогнозира в интервю за Си Ен Ен бившият командващ на НАТО Джеймс Ставридис.

Горе