За Тръмп - сигурно съм единствения от тук, който следи и едните и другите - от нахлуването в Капитолия.
Републиканците от както Тръмп се появи - много голямо разделение - май никога не е имало такова, в модерно време - откъм идеология.
Крайно ляво и крайно дясно - разлика няма, който не вярва - намерете си контент и сравнете мисленето на демократите и републиканците - няма много разлики.
Тръмп говори много, особено много глупости като е в кампания, после утихва и се прави на чалнат.
Най-лошия вариант, който виждам, и то наистина лош - е Тръмп да събере Зеленски и Путин - и да мъдри как руските орки да се разкарват от европа - не реалистично - няма да се навият САЩ да са гарант в това, пък и украйна крим няма да даде.
В реториката да спре наистина войната - ако ги събере и блатните се изнесат от крим включително - ще е много голяма победа за него - но не го виждам.
Другото, което е - Тръмп колкото и чалнат да е - споменяте ли си как е имал предложение ИСТИНСКО - с генералите от военните бранчове - да стрелят с Томахоук ракети по мексиканските картели - бързо са му обяснили, че не стават така нещата - та поне не е диктатура и решенията не са еднолични спрямо важни проблеми.
Ей го и Тръмп за WIKI-леакс - от предизборното: АЗ ОБИЧАМ WIKILEAKS, до : НЕ ЗНАМ КАКВО Е WIKILEAKS
A, впрочем Тръмп е подписал ( оторизирал по точно ) убиването на Асанж - тоест ауторизацията за убиването му и изготвянето на план как да го ликвидират в посолството в UK. Та Тръмп не е много добър в предизборните си реторики - говори каквото му е удобно и реднеците искат да чуят.
А и Републиканците обичат да стартират конфликти - Буш старши, младши - не знам какво радване имат точно русофилите - републиканците са доста по-крайни в "QUESTIONABLE" решения - особено относно външната им политика.