Хайде сега,една селска даскалица ще ме убеждава.... И то с лични обиди!!
На няколко пъти се взирах докато стопля. Ако въобще де.
Ако верно е учителка кака, още повече ми се издига в очите!Хайде сега,една селска даскалица ще ме убеждава.... И то с лични обиди!!
Ако верно е учителка кака
Тоя кой е от безполезниците маскиран отново?Не те убеждавам, а ти давам логично обяснение. По-логично от твоето, във всеки случай.
И думата ''кратуна'' не е лична обида. Ако не беше толкова тъпо парвеню, нямаше да си толкова тънкообиден. Нали не мислиш, че с философските си бълвочи преди няколко поста си ни накарал да те мислим за умен?
Обиждай на интелект, а не на възраст и местожителство. И двете са нерелевантни на спора и те показват в лоша светлина. Освен това, не ме обиждат.
Дали е охльокрация или демокорация няма никаквао значение може да работи само в малки общности ( махала, село, град ) както и комунизма. По същество и двете са алабализми за да може празноглавци каот вас да бъдат насочвани в "правилната" посока Няма да ме разбереш, но какво да се прави света е пълен с тъпоъгълници.....Пък и никой не трябва да те пита!!! Той гащите си не умее да връзва,ще решава за държавата!
Охлокрация – Уикипедия
bg.wikipedia.org
Охлокрация (на старогръцки οχλοκρατία, от οχλος – тълпа и кρατος – сила, власт) буквално значи власт на тълпата, но не трябва да се бърка с демокрацията. Обикновено се приема за изродена форма на демокрацията. За охлокрацията е характерно, че народът често мени предпочитанията си, повлиян от демагогия. Охлокрацията е характерна за преходни и кризисни периоди.
Терминът е въведен от Аристотел, който описва Атина по времето на Перикъл като охлокрация. Според него охлокрацията е една от трите форми, изродени от чистата форма на управление на демокрацията. Понякога терминът се бърка с „Тирания на мнозинството“, тъй като са тясно свързани. Не трябва да се бърка понятието „тълпа“ с представата за „мнозинство“.
Много ме кефи демократизмът на вечните сини люспи. По тошово време от теб щеше да излезе чудесен комсомослки секретарИ то с лични обиди!!
Тоя кой е от безполезниците маскиран отново?
Aх,какво Фнимание от "другарицата"!На ''Стефчо мама'' ми мяза. Типичен активист на дай България - пропаганда на килограм и малко сложна терминология от уикипедия, която да създаде усещане за интелектуална тежест у опонентите. Направо го виждам как гребе в гумената лодка към сараите.
На ''Стефчо мама'' ми мяза
вечните сини люспи