Украйна - Русия какво ви е мнението

На някой друг прави ли му впечатление, че профилите с укро знаменца чувствително взеха да намаляват из социалните мрежи?

На някой друг прави ли му впечатление, че профилите с укро знаменца чувствително взеха да намаляват из социалните мрежи?

Нямам досег до подобни говеда, но ми прави впечатление, че телевизията-майка започва доста да отпуска синджира. В съботното им публицистично предаване одеве - Иво Христов (бившия съветник на президента и евродепутат) и Георги Марков един след друг, и двамата, осъждащи ястребовата суицидна политика на ЕС. Това беше немислимо само преди две седмици. И водещата една блага, а не злобната кучка, която заглушаваше всяка наченка да се каже истината в студиото.

Дедо Дончо не е стока и не е напълно свободен от ДД, но и малките промени, които прави са нещо. Това, което мен ме успокоява е заявлението му ''WW3 се отменя'' - поне за 4 години.

Какво мислите ще изскочи от разсекретените убийства на Кенеди (двамата) и Мартин Лутър Кинг? Дали наистина ще обявят истината, която е известна на целия свят?

Нямам досег до подобни говеда, но ми прави впечатление, че телевизията-майка започва доста да отпуска синджира. В съботното им публицистично предаване одеве - Иво Христов (бившия съветник на президента и евродепутат) и Георги Марков един след друг, и двамата, осъждащи ястребовата суицидна политика на ЕС. Това беше немислимо само преди две седмици. И водещата една блага, а не злобната кучка, която заглушаваше всяка наченка да се каже истината в студиото.

Дедо Дончо не е стока и не е напълно свободен от ДД, но и малките промени, които прави са нещо. Това, което мен ме успокоява е заявлението му ''WW3 се отменя'' - поне за 4 години.

Какво мислите ще изскочи от разсекретените убийства на Кенеди (двамата) и Мартин Лутър Кинг? Дали наистина ще обявят истината, която е известна на целия свят?
Ти само гледай сега всички мекотели ще тръгнат от телевизия на телевизия да се обясняват и да казват колко е сгрешила Украйна :)

За Кенеди и Кинг ще излязат една кмара папаки, но всичкио ще бъде покрито с черен макер през ред та едва ли ще стане ясна истината. Ако ЦРУ са били намесени и стане публично това ще е бъде егати цирка...

Мислиш ли, че ще го признаят?

Не. И ако Дончо много ръчка там, може да влезе в списъка на сащ-ските президенти, недовършили мандата си.

Ти само гледай сега всички мекотели ще тръгнат от телевизия на телевизия да се обясняват и да казват колко е сгрешила Украйна :)
По тази логика, ако е 'грешка' че една страна се отбранява от друга, нямаше да са останали независими държави по света.

По тази логика, ако е 'грешка' че една страна се отбранява от друга, нямаше да са останали независими държави по света.

Още един, дето е проспал споразумението в Истанбул март 22-ра, на което Борко Джонсън сложи стоп.

Говорейки за заскретени документи, 11-ти септември също е интересен.

Пак не ме разбра нали.... Казвам, че всички анализатори виждат на къде духа вятъра и започват лека полека да обръщат палачинката. В световната история не съществува справедливост а само интереси.

Последно редактирано:
Още един, дето е проспал споразумението в Истанбул март 22-ра, на което Борко Джонсън сложи стоп.

Говорейки за заскретени документи, 11-ти септември също е интересен.
Мен повече ме интересува какво ще стане с Гренландия :) Тогава ойде Тайван и не виждам как някой може да изблее нещо за Крим. От друга страна май време да си прибираме макетата у дома ;)

От друга страна май време да си прибираме макетата у дома

Не моем ги барнем макетата. Те са протежета на бай Доню. Мицоски е имал официална покана за иногурацията и е направил куп срещи в пентагона. За нас? Сеш'се какво. Сал един Кико отиде на лични разноски да гледа на трибуните при плебса.

Колкото до Крим и Тайван, за сащ няма правила, санкции и писъци до бога. Тяхното не е агресия срещу суверенни държави, а поднасяне на демокрация в малко по-груба опаковка.

Добро обобщение на първата седмица от втория мандат. Бърз обзор върху неграмотните изцепки на един нарцисист.

Добро обобщение на първата седмица от втория мандат. Бърз обзор върху неграмотните изцепки на един нарцисист.

Изпуснах му нишката на каквото там ломоти чичката на 4-тото изречение.

Сложил съм го в списъка "Дебили" преди доста време, като не си спомням конкретния повод.

ПП: Оставете Тръмпи да мачка на спокойствие.

Изпуснах му нишката на каквото там ломоти чичката на 4-тото изречение.

Сложил съм го в списъка "Дебили" преди доста време, като не си спомням конкретния повод.

ПП: Оставете Тръмпи да мачка на спокойствие.
Чичката ломоти верни неща, като например обръща внимание на факта, че на 80-годишнината от освобождаването на концлагеристите в Аушвиц присъстват създателите на лагера (немци) и надзирателите (укри и паляци). Няма ги освободителите, щото фашистката перверзия в Европа стигна дотам.

Нека мачка Дончо, ама не по тоя дебилен начин, щото мачка като магарето у нивата - безразборно.

Чичката ломоти верни неща, като например обръща внимание на факта, че на 80-годишнината от освобождаването на концлагеристите в Аушвиц присъстват създателите на лагера (немци) и надзирателите (укри и паляци). Няма ги освободителите, щото фашистката перверзия в Европа стигна дотам.

Нека мачка Дончо, ама не по тоя дебилен начин, щото мачка като магарето у нивата - безразборно.
Сега е модерно Холокостът да се отрича.

Наскоро почина една германска баба която прекара последните си години в пандиза защото твърдеше че Холокост не е имало, няма доказателства и т.н. Само дето не я канонизираха за светица.

Сега е модерно Холокостът да се отрича.

Наскоро почина една германска баба която прекара последните си години в пандиза защото твърдеше че Холокост не е имало, няма доказателства и т.н. Само дето не я канонизираха за светица.

То и Хирошима и Нагасаки не е имало. Янките просто си търсят повод да одят всяка година в Япония и да обясняват, как Русия плаши с ядрена война. ;)

п.с. жалко, че баба-фашистка е пукнала, преди да ѝ покажат доказателствата (И САМОПРИЗНАНИЯТА НА УБИЙЦИТЕ), представени на Нюрнбергския процес.

Дефолтите и фалитите са неизбежни през 2025 г., съгласни са Алексей Балашов, ръководител на отдел „Пазари за дългово и капиталово финансиране“ в ЛОКО-Банк, и Юрий Новиков, ръководител на отдел "Инвестиционни банкови услуги“ в Росселхозбанк.

"Бизнесът просто става нерентабилен при сегашните лихви по заемите", обяснява Новиков. Според Балашов мащабът на проблема може да повтори 2008 г. "Ще има дефолти... Те ще бъдат във втори, трети ред, за емитенти, които дори не можем да си представим сега, защото това няма да е в областта на кредитния риск, а в областта на рефинансирането на кредити, а по-нататък всичко ще се изсипе като снежна топка“, цитира Reuters думите на експерта.

Слава Богу, при нас ''на Запад'' всичко е наред

1738133770045.png

Във връзка с гореизложеното

1738145456550.png

Горе