Украйна - Русия какво ви е мнението

Хардуерските чикиджии борят Мъск:

attachment.php

Return of the two Europes​

Е заглавие на Financial Times от вчера. Няма връзка с темата, но искам да го споделя защото предния път когато разделението на света се случи всички и до днес обвинмяват СССР. Всъчщноси идеята за Желязната завеса е на бай Чърчил макар и доста трудно да се намират доказателства. Казва в пред някакви американски журналя, че трябва да се раздели света от комунистите с желязна завеса и така започва Студената война.

Днес е същото ;)

Това го бях забравил, но и днес е актуално:
Жириновски пред СNN 2015 г :

"Много са ми смешни западняците които искат преврат в Москва или нови избори. Тези хора си мислят че на власт ще дойде нов Елцин. Хората не са забравили 90-те. Сега ще ви кажа какво ще се случи при вариант който иска запада. Ще стане преврат. От недрата на системата ще дойдат хора които в първите два часа ще отворят ГУЛАГ. Ще им помагат 80 -милиона доброволеца плюс 13 - милиона силоваци. Всичките либерали, демократи и други заминават в Сибир да строят инфраструктура. Армията 1 800 000 щика заминава в Украйна да възстанови конституционен ред. На 48-я час влиза в Прибалтика. ако някой си отвори устата ракетите го заличават. Ракети в Пхенян, Венецуела и Куба. знаете ли защо САЩ няма да нападнат Русия дори и президента ви да е психопат? 8 ракети руски ще взривят 32 ваши ядрени централи и за 100- години САЩ и елита им забравят за всичко! Това че Обама ходи и дрънка с оръжие не означава нищо. Вашите хора ще го обесят в момента в който си помисли да тръгне на война с Русия.

Така че целувайте портрета на Путин всяка сутрин да е жив и здрав, защото другите които ще дойдат не са ПАЦИФИСТИ и няма да играят шах и джудо с вас. Направо под ножа. 99% от руснаците ще ги подкрепят заради това че вие съсипахте СССР. Останалия 1% ще асфалтират пътищата в Магадан.

Не следя темата много, може и да е коментирано вече, но това с изгонването на руската посланичка от изложбата е изключително грозна постъпка !

Не следя темата много, може и да е коментирано вече, но това с изгонването на руската посланичка от изложбата е изключително грозна постъпка !
В повечето новинарски емисии беше отразено като подвиг...

И тва при положение, че са я поканили?!

Една от истеричните харпии, нещо като уредник на галерията, се изцепи, че не можели да приемат представител на ''агресивна'' страна. Питам се дали са изгонили сащ-ския и израелския посланик също?

Вината е донякъде и на самата Митрофанова - не трябваше да вярва в жестове на добра воля от страна на тъпи и злобни лесбийки. Като цяло изложбата е еманация на феминизма от най-ниско ниво, на която страна, запазваща нормалните човешки ценности няма място.

И тва при положение, че са я поканили?!

Една от истеричните харпии, нещо като уредник на галерията, се изцепи, че не можели да приемат представител на ''агресивна'' страна. Питам се дали са изгонили сащ-ския и израелския посланик също?

Вината е донякъде и на самата Митрофанова - не трябваше да вярва в жестове на добра воля от страна на тъпи и злобни лесбийки. Като цяло изложбата е еманация на феминизма от най-ниско ниво, на която страна, запазваща нормалните човешки ценности няма място.
от вчерашното изказване на Путин на пресконференция пред журналисти

Владимир Путин :
Уважаеми колеги, журналисти, приятели.
Добър ден!
За съжаление , днес бих искал да ви съобщя моята позиция относно закриване на посолства в някои страни в ЕС , като страни България .
Длъжен съм като президент на Русия да избера правилното за нас , за нашата страна , за нашата сигурност, за нашия народ и за нашите приятели в и извън Русия.
Скъпи колеги!
Изпратих днес писмо на Българският държавен глава Румен Радев , за което уведомих решението си за закриването на руското посолство в България .
Повярвайте ми , дълго мислих по този въпрос , защото получихме доста нападения срещу нашето посолство в България и работещите в посолството ни , но дълго мислих дали да се стигне до това да закрием посолството ни в България , защото аз много добре съм запознат и с това , че в България имаме и приятели , не само врагове .
Но.. Аз съм длъжен да осигуря сигурност на нашата страна и народ , които в толкова трудни времена , са подложени на нападки , удари и фашизъм в някои страни , за съжаление и в страни , като България , които страни вместо да ни бъдат благодарни , неведнъж в историята си тръгват срещу нас по всякакъв възможен начин и с начини като с поредни платени реклами , провокативни , цинични и фашистки , бандеровски лозунги .
Времената са доста сложни разбирам , а аз не бих искал хората , които лично аз съм поставил в наши посолства в някои страни , да бъдат нападнати , обиждани и гонени от места на които са били поканени или на места , където работят .
Разбирам , че някои действия са платени реклами , евтини пропаганди за пред телевизии и личности от които се печелят съответни суми , но не мога да приема обидата над хора , които нямат никаква вина , относно моето решение да започна СВО.
Информирах българският президент относно провокацията , нападенията , фашизма срещу г-жа Митрофанова в България .
Информирах и за решението си да закрия руското посолство в България .
Ако ще продължава така , няма смисъл ..
В момента подготвям указ!
За съжаление , България много пъти в историята е тръгвала срещу Русия вече казах , забравяйки това , че Благодарение на Русия България не губи територии и получава своята независимост и държава като цяло. България съществува благодарение на Русия, а това доста често се забравя . И винаги някои наши колеги там , казват така : “Платихме за Освобождението “.
Платили са ни , за Освобождението ? С какво ?
България нямаше пари , всичко беше откраднато от нея , беше разрушена и унищожена , разграбена , а истината е , че ние освободихме и платихме за Освобождението на България , а след това опростихме дълга. Създадохме работни места и направихме всичко за да функционира България . И кажете колеги, по-важно ли са парите от това , че сме ви дали душа , кръв, държава , свобода ?
България няма дълг , Блогодарение на Русия.
Искате да закрием руското посолство ? Отлично! Закриваме го и нашите дипломатически отношения също приключват . Има ли руснаци в България , да, взимаме ги в Русия и всичко приключва , толкова е лесно , а след това България какво ? .
Наистина ние ли сме врагове на България ?
Питайте се!
Не можете да наричате един човек убиец , когато този човек няма никаква вина!
Не можете да наричате руската посланичка в България убиец! Нямате право!
Нямате право!
Наясно ли сте с чувставата на г-жа Митрофанова след нападението срещу нея от фашисти ? Да гоните хора от места скандирайки на език фашизъм бандеровски,, Слава Украйна” . Подчертавам! Това е трагедия!
Русия не е убиец! А фашизма не води до нищо добро, не знаете ли ?
Народа на Русия не е убиец!
Можете да наричате такъв мен например , който защитава своята народ и страна ! Но не можете да наричате Русия и народа на Русия , убиец!
Нека да кажа на тези хора колкото и да знаят добре , нека да кажа на хората , които нападат нашите посолства ;
1-во Ние не сме убийци , а освободители!
2-ро Не знаете историята , информирайте се!
3-то Никой не носи вина за моите решения, защото моите решения са за да защитя народа и страната ми!
4-то В Украйна ние започнахме военна операция с цел спасение , защита на нашата народ и страна , а не война!
5-то В Украйна управлява режим фашизъм и този режим когото подкрепяте вие убива руснаци и други народи , и своите , от години! Вие подкрепящите фашизма , подкрепяте убийставта и зверствата! И питайте се наистина кои са убийците ? Не сте ли вие тези , които изпращате оръжия и скандирате военна помощ и войски ? Не ние, убиец е фашизма и тези , които подкрепят , финансират , въоръжават фашизма!
6-то Повечето земи в Украйна са наши исторически земи!
7-мо Аз защитавам страна и народ, ако на вас въобще ви говори нещо това днес !
Готов съм да прекратя всички отношения с България , ако така ще бъдат щастливи всички и нападенията срещу наши хора в България ще спрат .
Длъжни сте да знаете , лично заради България направих много компромиси , защото знам , че колкото и врагове да имаме , имаме и приятели , а точно заради нашите приятели в България , ние все още имаме позиция , добри връзки в тази страна!
Знам , че много хора , получават добри хонорари и затова тръгват днес срещу нас..
Истината е , че няма защо да ни мразите , защото вие знаете добре , че Русия си защитава страната и народа , но всичко е реклама и хонорари за вас , просто е , а ако спрете омразата срещу нас , няма да получавате хонорари .
Но никога не нападайте хора , които не носят вина за решенията на други! Това е изключително падение.
Няма лоша реклама , но Вашата в случая е ДЪНОТО на платената реклама .
Съветвам българския държавен глава да вземе отношение по въпроса , защото тази гледка е гнусна и отвратителна , една постъпка , която Русия като страна освободител, и велика нация , не заслужава! Не и в България! Не , не мога да го приема . Ако имате поне малко чест, то се извинете на руската посланичка, ясно е , че достойнство нямате.
Благодаря!

Едва ли е имало такава пресконференция.
и според теб къде трябва да пуснат интервюто за да повярваш? Кое точно ти се струва нереално? Очаквам Тодор Ангелов - военния инфлуенсър да даде повече подробности за пресконференцията придружена с видео

и според теб къде трябва да пуснат интервюто за да повярваш? Кое точно ти се струва нереално? Очаквам Тодор Ангелов - военния инфлуенсър да даде повече подробности за пресконференцията придружена с видео
Аз от 20 мин се опитвам да намеря някаква информация за тази пресконференция, но ми излиза само в някаква женска група във фейса.

А къде е пуснато въобще?

научете се един път за винаги как се търси в гугъл по дадени критерии.. след 30 мин ще ти дам видеото само да ми го пратят в телеграм

научете се един път за винаги как се търси в гугъл по дадени критерии.. след 30 мин ще ти дам видеото само да ми го пратят в телеграм

Пиле, пак се връваш на фейкове.

Първо, няма да направят такова нещо, освен ако не им обявим война и първи изгоним посланика.

Второ, следвам страницата на руското посолство във фейсбук и ако имаше такова изказване, първи да са го публикували.

И аз съм се връзвала на фейкове, затова не е лошо да се внимава. ;)

Днеска форума е по-бъгав от всякога, а той си е такъв по принцип, поне при мен. Двоен пост.

Гугъл се учи от мен да търси. Чакаме видеото.

Гугъл се учи от мен да търси. Чакаме видеото.
както много пъти когато си се изказвал тъпо ....

както много пъти когато си се изказвал тъпо ....
Ти си със заявките, чакаме.

Ти си със заявките, чакаме.
досега няма път в който да съм се изказал и да не съм го направил За разлика от много други .... пък теб принципно не те бръсна за слива щото си само един лаладжия без покритие и съм ти го казвал няколко пъти

досега няма път в който да съм се изказал и да не съм го направил За разлика от много други .... пък теб принципно не те бръсна за слива щото си само един лаладжия без покритие и съм ти го казвал няколко пъти

Много ма натъжи, че не ма бръснеш за слива. Пуснах сълза. Да направим 30-те минути - час. Че към момента разликата с "другите" не се вижда.

Горе