contra
Well-Known Member
Не е, спокойно. Блъфира си просто.Не съм по предприемачеството, нито по политиката, ама да знаете, че тука се е заврял един пловдивски плъх:
Не е, спокойно. Блъфира си просто.Не съм по предприемачеството, нито по политиката, ама да знаете, че тука се е заврял един пловдивски плъх:
Аз имам 2 такива, едната съм я проспал, а втората са я връчили на дъщеря ми. Като цялo повиквателните са за "попълване на базата от данни" (споредмен за преброяване на дивите зайци). Под база данни разбирайте "картотека" листи А4 от рециклиран картон с кофти напечатан формуляр върху тях - типично военно изпълнение. От друга страна непробиваем за руските хакери. В "базата" имаше данни какъв размер дрехи и обувки нося, стар стационарен телефонен номер, естествено отдавна несъществуващ. Поне в този катрон нямаше данни за военни звания, каква подготовка съм преминал и поделенията в които съм служил. Естествено сигурно имат и други такива картони. Връчиха ми нов адрес за сборен пункт, записаха ми мобилният телефон, данните от личната карта и с това приключи всичко. Явно не очакваха много хора да се явят, на бюрото бяха грижливо подредени картоните на не повече от 20 човека.Вече петима приятели от Враца имат такива за последните две седмици ( нарочно съм задраскал името ):
Виж файлът 34327
Някаква хранилка ли съм изтървалЗащо са махнали коментара на тупанчето? Баси, и тука яката цензура...![]()
Някаква хранилка ли съм изтървал![]()
Гледам в хардуера си подготвят ганг-банк парти с лъскане и празнене на един друг в устата![]()
аз така и не схванах кой е тупанчето KingSlayer , аз го докладвах на Блинки , че беше осрал целия форум снощиМне, то си беше просто леко влизане в неговия стил. Тупанчето с нов акаунт.
Беше се разписал из темите, ма някоя чувствителна девойка явно е писнала или дружинната ръководителка се е самосезирала. Не мое стане купонь у тоа форум, баси.
аз така и не схванах кой е тупанчето KingSlayer , аз го докладвах на Блинки , че беше осрал целия форум снощи
е изглежда снощи е бил на яки наркотици или жена му не му е пуснала та дойде да си излее злобата и комплексите във форумаТупанчето си е наше момче. Има моменти на просветление, но са му супер забавни. Аз поне му се кефя изключително много. Тук не трябваше да го барате, щото темата и без това е супер ъндърграунд.
Те припръскват тайно от кеф след добре проведената акция - ванкомфп казва че ще се регистрира та същият пуска в неделя вечер линк към поста си, а бобито ближе прясно произведен кафяв "сладолед" с телесна температура докато седи на пост да види кои айпита ще отоворят линка .Гледам в хардуера си подготвят ганг-банк парти с лъскане и празнене на един друг в устата![]()
Ако с тоя аршин ще мерим, и ти и приятелчето ти отдавна трябваше да сте баннати. Или си прощаваме дребните издънки, или се репортваме и се превръщаме в "безопасна" зона като хардварето.аз така и не схванах кой е тупанчето KingSlayer , аз го докладвах на Блинки , че беше осрал целия форум снощи