Всеки, който търгува активно шорти в някакъв етап като хедж срещу кризи.На @metaverse любимия Бъфет така си прави парите, не ходи да шорти и морти.
Включително и Бъфет и Berkshire Hathaway. Прочети биографията му, защото явно не си.
Всеки, който търгува активно шорти в някакъв етап като хедж срещу кризи.На @metaverse любимия Бъфет така си прави парите, не ходи да шорти и морти.
По тази тема съм яко бос, но имам въпрос, на който ще се радвам някой да отговори.Преди лешоядите по телевизора да ви докарат до самоубийство, относно това, че ще се мре от радиация (въпреки, че това е идеята ) да ви запозная с малко факти
Thread by @energybants on Thread Reader App
@energybants: CHERNOBYL UPDATE: BEWARE MISLEADING CLAIMS ABOUT OLD SPENT FUEL COOLING NEEDS The spent fuel rods are at minimum 22 years old. They have very little heat to dissipate. In most plants, spent fuel that i...…threadreaderapp.com
Какво можеш да направиш ? Да си купиш йод и противогаз с костюм. Друго не можеш.Сега в момента си препредаваме паника. Но тъй или иначе нещо трябва да се направи. Не само да слушаме думи ще направим това ще направим онова.
Аз пък чух, че са изписали всички хора от санаториум за хора възстановяващи се от инсулт за да настанят там бежанци.
а до @nandibandi - все още очаквам отговор - това внушение ли е, което съм цитирал, или има факти
Не ви ли прави впечатление, че всички включвания на някакви от Украйна, които ни пускат са от селфи план?
Ама чакай малко. Тоя слънчоглед да не сега да го внесоха и преработиха. Тия не направят ли нещо веднага, не само да обещават. Не пресекат ли спекулата може да има мартенски жълти павета. Без значение кой е виновен.Олио 7-10лв - сега
Инфлацията ще мине 10% а сиг може и много повече -20% ?
То беше ясно, че кризата идва
Само главите си показват.Реално го ползват уж като по-лично, но де факто е супер лесно да се докара пейзаж на екран.
Абе съгласен съм за олиото ама за другото ..Ама чакай малко. Тоя слънчоглед да не сега да го внесоха и преработиха. Тия не направят ли нещо веднага, не само да обещават. Не пресекат ли спекулата може да има мартенски жълти павета. Без значение кой е виновен.
Ами бях предпазлив с инфлацията. Колко е реално не знам ама кризата идваВиж файлът 23007
По-класно олио да търсиш 5лв макс, не знам къде ги намирате тези цени.
До момента личната ми инфлация е ~15-17% което е леееко смущаващо, но какво да се прави - ще се бачка повечко
То чак е обидно да ми искаш доказателства, че зелен е марионетка на сащ, при положение, че самите сащ-ци си го признават. Имаше клип преди няколко дни, в който американски експерт нарече зеленчука точно "марионетка на сащ", та водещия се втрещи.а до @nandibandi - все още очаквам отговор - това внушение ли е, което съм цитирал, или има факти
Точно така. Сега се разчита, че понеже има война, ще се търпи всичко. Ама може и да не се изтърпи.Абе съгласен съм за олиото ама за другото ..
Те ся с туй се оправдават. Сигурно и с тока има спекула.
Започнаха и с глупостите (други проблеми дето ги има от години) и изместват сегашните