nandibandi
Well-Known Member
Аз се позоваваам изцяло на информацията, предоставяна ми от мой близък, доктор по руска история, завършил в Москва. Той за разлика от тукашните чекиджии, е участвал във война. Отиде доброволец в Косово и се би на страната на Сърбия. Той отдавна ми е разказвал за нацистките корени и политика на укрите.Има маса материали само в тая тема, имаш и един цял интернет да си направиш проучване... сега да искаш някой специално на тебе да ти обясни на ушенце е малко неадекватно и антипродуктивно (ако трябва да сме меки в изказванията).
На повечето очевидно тия теми досега са ви били много далечни, обаче охотно скачате и се пишете първи борци за свобода и справедливост при първата подадена команда от телевизора.
... Като геймърчетата от редит или hardwarebg - до 30-годишна възраст основно цъкало ДОТА и лъскало на Порнхъба до несвяст, обаче днес е водещ военен стратег и акедитиран историк!
Сега покрай конфликта излязоха наяве доста неща. Който иска да ги знае, ще намери начин да се ограмоти. Това, че пропагандната машина сащ го премълчава, не е оправдание да си невеж по въпроса.