Руските инфлунсъри плачат
Урок на тема диверсификация.
Според мен се кефи на Анонимните, както всеки се кефи на нещо.Наивността ти ме плаши.
Щом сме съгласни, че тая война е планирана от СИФ, защо анонимните не атакуват неговите дигитални комуникационни връзки? Стрелят по пилците с хакването на разни онлайн магазинчета, които бяха вдигнати още на следващия ден. И да - звучиш доста арогантно на моменти, а всъщност всички сме глупави и наивни, включително ти.
И понеже си взел страна (така е), виж на чия страна си застанал.
Нека видят и всички ненормални, които наричат Путин агресор и садист. Ето акво е агресия и садизъм - безнаказни при това:
И все пак, глобалната догма не е в разрез с търсенето на локални предимства.Няма смисъл да търсиш качества у политик. Най-лесното и най-правилното е да кажеш - всички са еднакви. Особено пък ти като жена. Те наистина са еднакви, аз това съм го припомнял многократно. Еднакви психопати. Няма как да станеш президент или премиер ако не си такъв, камо ли да останеш на пост толкова години. На всичкото отгоре от 2020 насам повечето публично демонстрират тази еднаквост. Путин не прави изключение. Зеленски не прави изключение. Никой не прави изключение.
Добави такива играчки като танкове, изтребители и ракети, и всичко се превръща в една видеоигра с едно единствено правило - убиваш, за да не бъдеш убит. В такава видеоигра имената на враждуващите страни са просто... имена. Резултатът е деструкция и смърт.
Аз обаче като един виден конспиратор (наречен така от такива, които хал хабер си нямат какво е конспирация), ще предположа все пак, че цялото това нещо все пак е постановка, в която различните сили си знаят ролите, а основната цел е да се предизвика максимална икономическа нестабилност с минимална физическа деструкция. Такава постановка е много тъп вариант за постигане на такава цел, но при всички положения е по-добре отколкото реална война, която води до максимална икономическа нестабилност + максимална физическа деструкция.
То е все едно да се кефиш на Отмъстителите и да чакаш да дойдат да набият руснаците.Според мен се кефи на Анонимните, както всеки се кефи на нещо.
Не може да е сте гледали
V като Вендета – Уикипедия
bg.m.wikipedia.org
Други източници ОЩЕ преди работата укри-руси бая достоверно предадоха, че основните американски сили са пренасочени към тихоокеанския им флот.Некой си търси причина да влезе във война.
Некой си търси причина да влезе във война.
Руснаците май обърнаха палачинката, ще им утече космическата програма
Роскосмос моли санкциите срещу руските космически предприятия да бъдат свалени
Блог за ракети, изкуствени спътници, междупланетни сонди, изучаване на Луната, Марс и Слънчевата система, изследвания на далечния космос.www.cosmos.1.bg
Аз пари правя от въздуха (дълго за обяснение, но и да не работя ми идва една Английска заплата от £3000 след такси). Както неведнъж съм казвал не съм за дневна спекула (мога да пусна част от крипто портфейлите ми от 2013-2015) и просто купувам когато видя нещо обезценено. Вие дневните трейдъри имате време за губене и явно си мислите, че винаги ще си на печалба. Както казвам пак и да стане 0$ за рубла няма да ме бутнат .@dertre ако през последният един месец беше продал рублата всеки път, когато скочи с 20% и после купил, когато пак се срине с 20% до сега да беше изкарал поне 140%.
Ако съм на твое място и наистина искам да изкарам пари от това най-малкото щях всеки път, когато падне да купувам още за да си сваля общата цена. Така при някои от следващите 20% (например следващата среща с дискусии) нагоре поне ще мога да направя печалба.
Вместо това купуваш всеки път в горницата, не в долницата, поне според постовете ти.
А и рискуваш утре да не можеш да ги обърнеш обратно.
Аз пари правя от въздуха (дълго за обяснение, но и да не работя ми идва една Английска заплата от £3000 след такси). Както неведнъж съм казвал не съм за дневна спекула (мога да пусна част от крипто портфейлите ми от 2013-2015) и просто купувам когато видя нещо обезценено. Вие дневните трейдъри имате време за губене и явно си мислите, че винаги ще си на печалба. Както казвам пак и да стане 0$ за рубла няма да ме бутнат .@dertre ако през последният един месец беше продал рублата всеки път, когато скочи с 20% и после купил, когато пак се срине с 20% до сега да беше изкарал поне 140%.
Ако съм на твое място и наистина искам да изкарам пари от това най-малкото щях всеки път, когато падне да купувам още за да си сваля общата цена. Така при някои от следващите 20% (например следващата среща с дискусии) нагоре поне ще мога да направя печалба.
Вместо това купуваш всеки път в горницата, не в долницата, поне според постовете ти.
А и рискуваш утре да не можеш да ги обърнеш обратно.
Може все още. Дигнали са таксите и курса е кофти, но може (£2000).Мисля, че вече и там не може да се купува.
Аз пари правя от въздуха (дълго за обяснение, но и да не работя ми идва една Английска заплата от £3000 след такси).
Както неведнъж съм казвал не съм за дневна спекула (мога да пусна част от крипто портфейлите ми от 2013-2015) и просто купувам когато видя нещо обезценено. Вие дневните трейдъри имате време за губене и явно си мислите, че винаги ще си на печалба. Както казвам пак и да стане 0$ за рубла няма да ме бутнат .
Га бачкаш на трудов договор + граждански договор,П.С. - трейдвам, защото ми доставя емоция в скучното ежедневие. Не толкова за печалбата.
Магия.Га бачкаш на трудов договор + граждански договор,
Га обслужваш клиентелата на консултантската си фирма,
Га обикаляш света,
Га четеш 8 издания с платен абонамент,
Га трейдваш,
Га спамиш у форумите?
Придържай се към 1-2 версии макс.