Сега ли ти се обади Путин да ти каже какво искате? Защото до този момент му повтаряте опорките като папагали. От това, че правят учение на границата и изтеглят войската до това, че не иска да има ядрено оръжие в Украйна.
Путин беше добър, дори може да се каже с позитивно реноме по западните медии, докато Русия им играеше по свирката.
Аз поне не претендирам да знам, дали е в кюпа и си играе ролята, дали е подмамен или принуден по един или друг начин.
И какво ще излезе и как ще се завърти. Но много добре знам за упоритите усилия за Нов Световен Ред. А това е нещо, което като ги слушам придоби смисъл просто на ново устройство на Света, без специален уклон, но навремето смисъла беше, че ще има Нов Световен Ред с точно определен смисъл и той беше мечтано глобално правителство, което ще налага каквото си реши върху цялата планета с едно махане на ръката.
Аз не вярвам и никога не съм вярвал, че с гадости, ще се стигне принудително към просперитета. Тази теза, че трябва да минем през ада, за да стигнем до рая е играна многократно.
Вярвам в пък лените им намерения и това, че ни водят през ада за да живеят в рай. Обаче те. Не ние. Щото ти не си Джо Байдън, или?
П. С. И дори когато преди доста години Буш старши обяви от трибуната началото на НСР, много хора си казаха каквоооо, тоя наистина ли я каза тази мръсна дума на всеослушание и официално.