Голем кеф, браво. Малко забавяне и чичкосамовитепразнотиквеничковчета видяха ''мега провал''.Продължаваме по план
"Началникът на Националната гвардия Виктор Золотов се изказа вчера по време на църковна служба, водена от патриарх Кирил:
Бих искал да кажа, че да, не всичко върви така бързо, както бихме искали, посочи Золотов, който е отговарял за личната сигурност на Путин, а думите му бяха публикувани на сайта на Националната гвардия."
Щото ме събуждат разни гадове..Нандибандулини, що ставаш в 5 часа събахлем??!! Не е ли рано за реколтата
"Искам да отбележа, че президентът Байдън е младши, така че може да са санкционирали баща му, вечна му памет", заяви говорителката Джен Саки.
Щото ме събуждат разни гадове..
Не е драма. Аз по природа съм си кокошка. Обичам да посрещам изгрева, пиейки кафенце на фона на кукуригащия комшийски петел.
Пия само вода, чай и сок от алое. Кафе -само сутрин.Казах ти аз да не пиеш бира - вдига кръвното и нема спане, минавай на водка, наеш как се нанка сладко
Ако не, и тебе ше те мажеме с конопено масло
Продължаваме по план
Ясно значи, свиквай тогава да ставаш с кокошкитеПия само вода, чай и сок от алое..
Чак изгонване е доста силно казано, че дори и не можете.Бойно поле Земя. Битката за човечеството започна.
@етерИум кво ще искаш да ми напишеш един мини роман, аз ще помагам.
Или да ходя да го търся в харварето? Кво направихме. Изгонихме един креативен човек...
Айде на бас, че можем. Едно 100-на страници поне. Виждам хит на хоризонта.Чак изгонване е доста силно казано, че дори и не можете.
Тоест всичко което не е Слава на Украйна, НАТО, ЕС и т.н а защитава руската гледна точка е помия? Твоя гуру да не е Монката Паси?без въобще да чета горните помии